Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Θετικό το απολυτο στην Τουμπα,,,,,,,,,,

Ο Γιώργος Φωτάκης σχολίασε τη νίκη επί της ΑΕΚ και στάθηκε στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ μετρά φέτος μόνο νίκες στην Τούμπα.
 
 
Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: "Μπορεί σήμερα να μην ήμασταν και τόσο καλοί, αλλά το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Όπως και να το κάνουμε η ΑΕΚ είναι πάντα μια μεγάλη ομάδα".

Για το μόνο νίκες: «Στην έδρα μας είναι σημαντικό να κερδίσουμε όσα περισσότερα ματς γίνεται. Είναι πολύ θετικό ότι μέχρι τώρα δεν έχουμε απώλεια βαθμών".

Για τη συνέχεια: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα. Υπάρχουν ακόμη 23 αγωνιστικές. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι".
 
 

Ο Αθανασιάδης εβαλε παλι την πινελια.............

Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει επίσημους έξι αγώνες φέτος στη Τούμπα, και καμία από τις ομάδες που βρέθηκαν εκεί δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τον Στέφανο Αθανασιάδη...
 
 
Ο Κλάους έχει σκοράρει σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ. Τη Μπνέι Γεχούντα τη... κέρασε δυο φορές, ενώ από ένα γκολ πέτυχε κόντρα σε Ραπίντ Βιέννης, Πανθρακικό, Αστέρα Τρίπολης, Άρη και ΑΕΚ.

Τα τέρματα που πέτυχε απέναντι στην ομάδα του Ισραήλ (από 0-1 το "γύρισε" σε 2-1), της Κομοτηνής, της Ένωσης (έκανε και τις δυο φορές το 1-0) και της Τρίπολης (πέτυχε το δεύτερο γκολ) έδωσαν νίκες, ενώ κόιντρα στον Άρη έβαλε τη δική του "πινελιά" με το πιο όμορφο σε εκτέλεση γκολ που έχει πετύχει μέχρι τώρα.

Ο Αθανασιάδης, μετά από έντεκα επίσημα παιχνίδια έφτασε ήδη τα εννιά τέρματα.

ΟΑΙΚ-ΑΕΚ 1-0 (ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ)