Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ξανά στην Ολλανδία η προετοιμασία…

Η απόφαση είναι ειλημμένη εδώ και καιρό. Μένει μόνο να οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες… Ο ΠΑΟΚ θα κάνει και φέτος την προετοιμασία του στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Ντόορβερθ έξω από το Άρνεμ στο ξενοδοχείο “Golden Tulip”. Θα είναι η 4η φορά που θα πραγματοποιηθεί εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μετά το 2008, το 2009 και το 2011.
Όπως έχουν σήμερα τα πράγματα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία θα πρέπει να ξεκινήσει στις 25 Ιουνίου. Ωστόσο όλα παραμένουν στον αέρα λόγω του θέματος των αδειοδοτήσεων και των άλλων ομάδων (ΑΕΚ, ΠΑΟ…) και τις πιθανές αλλαγές στις συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις…

Η Αντερλεχτ για Μαλεζά!

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα του βελγικού σάιτ “voetbalnieuws.be” η Αντερλεχτ παρακολουθεί τον τελευταίο καιρό τον Στέλιο Μαλεζά.
 Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι ο διεθνής αμυντικός του ΠΑΟΚ μαζί με τον Γιάννη Σκόνδρα του Ατρόμητου είναι οι δύο παίκτες που έχει ξεχωρίσει η Άντερλεχτ από την ελληνική αγορά. Ωστόσο οι Βέλγοι δεν παραλείπουν να επισημάνουν ότι ο Μαλεζάς έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, του 2013...
 Το δημοσίευμα, πάντως, φιλοξενεί μία εκτενή αναφορά στην πορεία του Μαλεζά στον “Δικέφαλο” αλλά και στην κλήση του στην Εθνική ομάδα για το EURO 2012.

"Λάσλο μείωσε και μείνε!"

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν  (23/5) ο Λάσλο Μπόλονι με τους Βρύζα και Κωνσταντινίδη. Στον Ρουμάνο προπονητή, οι δύο άντρες περιέγραψαν πως έχει η κατάσταση, αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα και του κατέστη σαφές πως το μπάτζετ της επόμενης περιόδου θα μειωθεί και πως το ύψος του θα ανέρχεται κοντά στα 6 εκ. ευρώ.
Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν των περικοπών, του επεσήμαναν πως περιλαμβάνεται και η μείωση των δικών του απολαβών όπως και ολόκληρου του προπονητικού τιμ. Ότι αυτή η κίνηση κρίνεται απαραίτητη από την ομάδα και πως αν επιθυμεί ο Μπόλονι να συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα πρέπει να αποδεχτεί τους συγκεκριμένους όρους. Η απάντηση του Μπόλονι αναμένεται μέσα στην εβδομάδα.

Ραντεβού με Σαββίδη!

Ο Ζήσης Βρύζας και ο Θανάσης Κατσαρής βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη προσπαθώντας να έρθουν σε άμεση και δια ζώσης επαφή μαζί του
Οι δύο πρόεδροι του ΠΑΟΚ, της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη, ζήτησαν από τον Ιβάν Σαββίδη να συναντηθούν το συντομότερο δυνατόν. Περίμεναν μέχρι και χθες την απάντηση του Σαββίδη για το πότε ακριβώς μπορεί να γίνει αυτή η συνάντηση στην Ελλάδα. Η ουσία είναι πως ο Θανάσης Κατσαρής (παρά τα όσα έχουν διαδοθεί τις τελευταίες ημέρες) συντάσσεται με τον Βρύζα, δε στέκεται εμπόδιο στην προοπτική να έρθει ο Σαββίδης για να αναλάβει τη ομάδα και θέλει τη συνάντηση με τον ομογενή επιχειρηματία. Ισως ακόμη και σήμερα, να υπάρξει απάντηση από τον Σαββίδη.
Παράλληλα η ΠΑΕ με το δάνειο των 2 εκατομμυρίων ευρώ θα “τρέξει” το θέμα των πληρωμών προς παίκτες.

ΠΑΟΚτσης με υπογραφή!

Με τον πιο ουσιαστικό τρόπο απέδειξε την πίστη του στον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία. Λίγα λεπτά συζήτησης ήταν αρκετά προκειμένου να συμφωνήσει με τους Ζήση Βρύζα και Παντελή Κωνσταντινίδη για να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Ο Γκαρσία αποδέχθηκε χωρίς ερωτήσεις και παζάρια την πρόταση που κατέθεσαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του μονοετές συμβόλαιο που τον κρατά στην Τούμπα μέχρι τον Μάιο του 2013.
Σε δηλώσεις του αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο παίκτης-σύμβολο για τον ΠΑΟΚ τόνισε:
«Νιώθω πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Π.Α.Ο.Κ. για ακόμη έναν χρόνο. Είμαι υπερήφανος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι φορώντας τη φανέλα του Π.Α.Ο.Κ.
Αυτό που περιμένω και επιθυμώ είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο να δημιουργήσουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα, που θα μπορέσει να δώσει χαρές στον φίλαθλο κόσμο της.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον Πρόεδρο Ζήση Βρύζα, τον αντιπρόεδρο Παντελή Κωνσταντινίδη και τη διοίκηση της ομάδας για την τιμή που μου κάνουν να συνεχίσουμε την συνεργασία μας για άλλον έναν χρόνο».