Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Εμειs θα ειμαστε εκει!!!!!!!!! Εσειs ??????


Παρών στο συμβούλιο!

Στην Αθήνα μεταβαίνει σήμερα ο Ζήσης Βρύζας, προκειμένου να συμμετάσχει στο διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος. Μεταξύ άλλων, πρόκειται να επικυρωθεί και τυπικά η βαθμολογία της κανονικής περιόδου, ενώ θα οριστεί επισήμως και η ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος.
Στο μεταξύ, στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες ο οικονομικός διευθυντής του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είχε χθες τις πρώτες επαφές με επιτελείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ζητώντας μια σειρά από στοιχεία της εταιρίας. Οι συζητήσεις θα έχουν σήμερα πιο διεξοδικό χαρακτήρα, με απώτερο στόχο οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν στους όρους σύναψης δανείου ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ. Σε περίπτωση που τελικά ο Ιβάν Σαββίδης δεν γίνει στο άμεσο μέλλον κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ, τότε το παραπάνω ποσό θα του επιστραφεί από μελλοντικά έσοδα της ομάδας (π. χ. εισπράξεις από την ευρωπαϊκή της πορεία).
Εξάλλου, ο Γιάννης Καμπάνης “χτύπησε” χθες με νέα επιστολή προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λέγοντας ότι συνεχίζει τον αγώνα του για να αγοράσει την ΠΑΕ (μαζί με αυτή και λίγα λεπτά δημοσιότητας ακόμη….).

Αστείο αίτημα από Αστέρα
Με αίτημα που θα καταθέσει στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος θα ζητήσει τη μη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στα πλέι οφ, με το σκεπτικό ότι έχουν πρόβλημα με τις αδειοδοτήσεις του. Και, προφανώς, θα ζητήσει την αντικατάσταση τους από ομάδες που τερμάτισαν πιο κάτω στη βαθμολογία, μεταξύ αυτών και η ομάδα του. Φυσικά, η συγκεκριμένη πρόταση του Μποροβήλου είναι ανεδαφική και δεν πρόκειται να έχει καμία τύχη. Κάτι, άλλωστε, που γνωρίζει καλά κι ο πρόεδρος του Αστέρα, ο οποίος θέλει απλώς να προκαλέσει θόρυβο με τις κινήσεις του.

Ο Κάκος "σφυρίζει"!


Ο Τάσος Κάκος ορίστηκε να διευθύνει τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ της Τετάρτης στην Τούμπα κόντρα στην Κέρκυρα. Βοηθοί του θα είναι ο Γούκος (Ηπείρου)  και ο Σωτηρόπουλος (Αχαϊας) και τέταρτος διαιτητής ο Θάνος (Γρεβενών). Παρατηρητής είναι ο Αμυγδαλής από τις Σέρρες. Στο Παναθηναϊκός-Ατρόμητος ορίστηκε ο Κουκουλάκης από το Ηράκλειο.