Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Μπαρμπόσα ο πρώτος!

Ο Ντομίνγκος είναι πλέον ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ και η πρώτη του μεταγραφική εισήγηση είναι ο Έλντερ Μπαρμπόσα.
Θυμίζουμε ότι πριν από μερικές μέρες είχε εκφράσει την επιθυμία να συνεργαστεί για τέταρτη φορά στην καριέρα του με τον 44χρονο προπονητή.
Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους έχουν δουλέψει στην δεύτερη ομάδα της Πόρτο την χρονιά που ο Μπαρμπόσα πραγματοποιούσε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, στην Ακαντέμικα τη σεζόν 2007-2008 αλλά και στην Μπράγκα δυο χρόνια αργότερα όταν έφτασε η ομάδα μέχρι και τον τελικό του Europa League. Ο ίδιος ο Μπαρμπόσα μιλώντας για τον Ντομίνγκος τον χαρακτήρισε ιδιαίτερα φιλόδοξο ενώ είχε τονίσει με νόημα «έρχομαι στον ΠΑΟΚ του Ντομίνγκος αν μου προταθεί». Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ψάχνει για μια αλλαγή στην καριέρα του ενώ κάτι τέτοιο βλέπει με καλό μάτι και η Μπράγκα του Φερέιρα. Επίσης τις τελευταίες μέρες και τα πορτογαλικά ΜΜΕ είχαν επιβεβαιώσει το θέμα Μπαρμπόσα και όλα δείχνουν ότι αυτό το ενδιαφέρον για τον μεσοεπιθετικό θα γίνει πράξη άμεσα.

Στις 19 Ιουλίου μαθαίνει τον αντίπαλό του!




















Η εξασφάλιση του εισιτηρίου για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στέλνει τον ΠΑΟΚ για δεύτερη φορά, μέσα στην τελευταία τριετία, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Εκεί, όπου στις 30-31 Ιουλίου και στις 6-7 Αυγούστου θα διεκδικήσει την συμμετοχή του στα Playoffs του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ, όπως και τη σεζόν 2010-2011, θα είναι στο γκρουπ των αδυνάτων και θα μάθει τον αντίπαλο του στην κλήρωση που θα γίνει στις 19 Ιουλίου στην Nyon της Ελβετίας, έδρα της UEFA. O αντίπαλος του θα είναι μια εκ των: Λυών, Ζενίτ, Αϊντχόφεν, Μέταλιστ ή Φενέρμπαχτσε.

Τιμή και δόξα στον Πάυλο τον Γκαρσία...!!!

Το ραντεβού που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του ισχυρού άνδρα του “Δικεφάλου”, Ιβάν Σαββίδη, με τον Pablo Garcia στο Μακεδονία Παλλάς, μόλις τελείωσε και όλα οδηγούν στην επιστροφή του στην ομάδα του ΠΑΟΚ!


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ιβάν Σαββίδης πρότεινε στον Pablo Garcia ένα χρόνο συμβόλαιο ώστε να τελειώσει την καριέρα του στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε.
Ο Ιβάν Σαββίδης όμως δεν έμεινε μόνο σ'αυτό. Του πρότεινε μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας να συνεχίσει να βρίσκεται στην ομάδα της καρδιάς του μέσα από ένα πόστο που θα πάρει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Οι δύο άνδρες μέτα το τέλος της συζήτησής τους έφυγαν από το Μακεδονία Παλλάς χαμογελαστοί, κάτι που φυσικά δείχνει ότι η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ότι ο αγαπημένος “Παυλάρας” της κερκίδας είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει στην ομάδα του “Δικεφάλου”.

Από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο

Κάτι από σενάριο ταινίας μυστηρίου και κατασκοπείας θύμισε η πρώτη μέρα παρουσίας του Ντομίνγκος στην Θεσσαλονίκη.


Αυτό ήταν επιλογή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αφού από τη στιγμή που ο Πορτογάλος δεν είχε υπογράψει ακόμη το συμβόλαιο συνεργασίας του, δεν ήθελε να βρεθεί σε δημόσια θέα επιλέγοντας να αποφύγει τους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες που είχαν στρατοπεδεύσει έξω από το Μακεδονία Παλλάς.
Είναι χαρακτηριστικό πως με εντολή Σαββίδη ο υπεύθυνος ασφαλείας του ξενοδοχείου, ζήτησε την αποχώρηση τους. Οι πρώτες ώρες παρουσίας του Ντομίνγκος στην Θεσσαλονίκη είχαν ένα δρομολόγιο: από το αεροδρόμιο Μακεδονία στο Μακεδονία Παλλάς. Δεν βρέθηκε στην Τούμπα αλλά επέλεξε να παραμείνει στο ξενοδοχείο. Ο Πορτογάλος έφτασε στην Θεσσαλονίκη από την Λισαβόνα μέσω Γερμανίας και λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι με άκρα μυστικότητα έφτασε στο ξενοδοχείο. Εκεί τον περίμενε η Γκοντσάρεβα αλλά και ο Ιβάν Σαββίδης! Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε φτάσει μισή ώρα νωρίτερα έχοντας ολοκληρώσει το ταξίδι του στην Αθήνα.
Ο Ντομίνγκος έμεινε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου για δυο ώρες περίπου για να ξεκουραστεί ενώ κάτι ανάλογο έκανε και ο Σαββίδης που είχε και συνεργασία για την ΣΕΚΑΠ. Λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα άρχισε το ραντεβού Σαββίδη-Ντομίνγκος παρουσία και της Μαρίας Γκοντσάρεβα. Εκεί συζήτησαν τις λεπτομέρειες σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι της συνεργασίας και συμφώνησαν στο διετές συμβόλαιο. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα στην Τούμπα από νωρίς το πρωί Βρύζας, Ζαγοράκης και Τσιστιακόφ «έτρεχαν» άλλα θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό για την νέα χρονιά. Ενημερώθηκαν από την Γκοντσάρεβα πως η συμφωνία με τον Ντομίνγκος είχε επέλθει και πήγαν στο ξενοδοχείο όπου ο Σαββίδης παρέθεσε δείπνο γνωριμίας στον Πορτογάλο τεχνικό.
Αυτό ήταν το χρονικό της πρώτης μέρας του Ντομίνγκος στην Θεσσαλονίκη που σήμερα αναμένεται να επισκεφτεί και το προπονητικό κέντρο στην Νέα Μεσήμβρια αλλά και την Τούμπα το νέο ποδοσφαιρικό του σπίτι για τα επόμενα δυο χρόνια.