Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο

Κάτι από σενάριο ταινίας μυστηρίου και κατασκοπείας θύμισε η πρώτη μέρα παρουσίας του Ντομίνγκος στην Θεσσαλονίκη.


Αυτό ήταν επιλογή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αφού από τη στιγμή που ο Πορτογάλος δεν είχε υπογράψει ακόμη το συμβόλαιο συνεργασίας του, δεν ήθελε να βρεθεί σε δημόσια θέα επιλέγοντας να αποφύγει τους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες που είχαν στρατοπεδεύσει έξω από το Μακεδονία Παλλάς.
Είναι χαρακτηριστικό πως με εντολή Σαββίδη ο υπεύθυνος ασφαλείας του ξενοδοχείου, ζήτησε την αποχώρηση τους. Οι πρώτες ώρες παρουσίας του Ντομίνγκος στην Θεσσαλονίκη είχαν ένα δρομολόγιο: από το αεροδρόμιο Μακεδονία στο Μακεδονία Παλλάς. Δεν βρέθηκε στην Τούμπα αλλά επέλεξε να παραμείνει στο ξενοδοχείο. Ο Πορτογάλος έφτασε στην Θεσσαλονίκη από την Λισαβόνα μέσω Γερμανίας και λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι με άκρα μυστικότητα έφτασε στο ξενοδοχείο. Εκεί τον περίμενε η Γκοντσάρεβα αλλά και ο Ιβάν Σαββίδης! Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε φτάσει μισή ώρα νωρίτερα έχοντας ολοκληρώσει το ταξίδι του στην Αθήνα.
Ο Ντομίνγκος έμεινε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου για δυο ώρες περίπου για να ξεκουραστεί ενώ κάτι ανάλογο έκανε και ο Σαββίδης που είχε και συνεργασία για την ΣΕΚΑΠ. Λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα άρχισε το ραντεβού Σαββίδη-Ντομίνγκος παρουσία και της Μαρίας Γκοντσάρεβα. Εκεί συζήτησαν τις λεπτομέρειες σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι της συνεργασίας και συμφώνησαν στο διετές συμβόλαιο. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα στην Τούμπα από νωρίς το πρωί Βρύζας, Ζαγοράκης και Τσιστιακόφ «έτρεχαν» άλλα θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό για την νέα χρονιά. Ενημερώθηκαν από την Γκοντσάρεβα πως η συμφωνία με τον Ντομίνγκος είχε επέλθει και πήγαν στο ξενοδοχείο όπου ο Σαββίδης παρέθεσε δείπνο γνωριμίας στον Πορτογάλο τεχνικό.
Αυτό ήταν το χρονικό της πρώτης μέρας του Ντομίνγκος στην Θεσσαλονίκη που σήμερα αναμένεται να επισκεφτεί και το προπονητικό κέντρο στην Νέα Μεσήμβρια αλλά και την Τούμπα το νέο ποδοσφαιρικό του σπίτι για τα επόμενα δυο χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου