Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Απόλλων Καλαμαριάς -ΠΑΟΚ (1-0)

Το γκολ τους λύγισε 


  Ο ΠΑΟΚ έμπλεξε με την ήττα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς σε ένα απόγευμα που μάλλον είναι άδικο να κριθούν παίκτες και προπονητής αφού αγωνίστηκε ένα σχήμα χωρίς καμία απολύτως ομοιογένεια. Με όλη την καλή διάθεση γύρω από την κρίση μας, 

αναλυουμε  την απόδοση των παικτών. 

 

Γιακουμής: Ξεκίνησε με πολύ γρήγορες αντιδράσεις, δεν φέρει ευθύνη στο γκολ, ενώ τρεις φορές εκτέθηκε με τα πόδια λόγω κακού αγωνιστικού χώρου.

Κίτσιου: Είναι γενικά ντεφορμέ, δεν έχει ρυθμό και αδυνατεί να δημιουργήσει. Θα χρειαστεί τον χρόνο του.

Τζιόλης: Αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός και ήταν εξαιρετικός. Δεν αντιμετώπισε θέματα, έδωσε λύσεις όταν χρειάστηκε.

Ποζατζίδης: Δεν εκτέθηκε αμυντικά, σίγουρα μπορεί να δώσει περισσότερα δημιουργικά.

Σπυρόπουλος: Επιχείρησε πολλά ανεβάσματα, όμως δεν είχε καθόλου ουσία στο παιχνίδι του, δεν πέρασε μπαλιές που να προβληματίσουν τους αντιπάλους.

Σαββίδης: Ξεκίνησε κεφάτος, είχε εμπνεύσεις, όμως μετά το γκολ χάθηκε, έχασε την φρεσκάδα του και δεν είχε ουσία.

Γκολάσα: Παρότι ανέτοιμος έδειξε κάποια καλά από τα στοιχεία του, με κάθετες κινήσεις, ταχύτητα και καλό πλασάρισμα στον χώρο ανάμεσα στις ζώνες άμυνας των αντιπάλων. Θέλει χρόνο ακόμη.

Μάρτενς: Δεν μπορεί να κατηγορηθεί για έλλειψη διάθεσης, όμως σε καμία των περιπτώσεων δεν δικαιολογεί το παρελθόν του. Καθόλου ουσία στο παιχνίδι του, σε ρηχά νερά συνεχώς.

Πόζογλου: Ίδια περίπτωση με τον Σαββίδη. Ξεκίνησε φορτσάτος, είχε καλές ενέργειες και μετά το γκολ απλά εξαφανίστηκε.

Κουλούρης: Κινήθηκε κυρίως στις πλευρές και γενικά μακριά από την περιοχή, στοιχείο που οποιαδήποτε κρίση μπορεί να τον αδικήσει. Το πάλεψε αλλά δεν του βγήκε.

Παπαδόπουλος: Έδωσε πολλές μάχες με τον Μπερτίν, κέρδισε πολλές, προσπάθησε ομαδικά αλλά και ατομικά να βγάλει φάσεις, ήταν σε κάποιες χωρίς όμως αποτέλεσμα. Συνεργάστηκε καλά με τον Κλάους όταν μπήκε στο γήπεδο ο τελευταίος.

Τζανδάρης: Μπήκε ως αλλαγή, όμως δεν μπόρεσε να αλλάξει τα δεδομένα ενός αγώνα που είχε στραβώσει.

Αθανασιάδης: Έπρεπε να μπει αυτός στο 52΄για να βγάλει ο ΠΑΟΚ δύο καθαρές φάσεις, όμως η αλήθεια είναι πως δεν ήταν αρκετές.

Σκόνδρας: Μπήκε για αδιευκρίνιστους λόγους στο γήπεδο και δεν μπόρεσε να μπει στο κλίμα ενός αγώνα που μάλλον είχε χαθεί.

Αναστασιάδης: Η διαχείριση του συγκεκριμένου αγώνα με αυτόν τον τρόπο αποτελούσε μονόδρομο για αυτόν, αφού η επόμενη εβδομάδα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Θα μπορούσε να κάνει πιο ποιοτικό ροτέισον αν ο κορμός βασικών του παικτών ήταν μεγαλύτερος, όμως ήταν θέμα χρόνου να φανούν τα κενά στο ρόστερ.
Προσπάθησε να περισώσει την κατάσταση κάνοντας γρήγορα τις αλλαγές, όμως το παιχνίδι είχε στραβώσει και δεν γινόταν να κάνει και πολλά.

 

Εκεί που δεν κέρδισε πέρυσι…

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε και πολλές συγκρίσεις ήδη γίνονται για την φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ, σε σχέση –τουλάχιστον- με την περσινή. Όλα μπορεί να είναι βιαστικά και πολλά συμπεράσματα μπορεί να ανατραπούν, εκτός από τους αριθμούς…

Κατά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ μετράει τρεις νίκες και μία ισοπαλία, ενώ πέρυσι είχε τρεις νίκες και μία ήττα. Αυτή είναι μία μικρή διαφορά…

Το σημαντικό έχει να κάνει με το ότι πέρυσι ο ΠΑΟΚ είχε χάσει και στην Κρήτη από τον Πλατανιά, αλλά και στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, δύο έδρες τις οποίες φέτος «κατέκτησε». Αυτή η σύγκριση τον φέρνει ήδη στο συν έξι… Από την άλλη πέρυσι κέρδισε την Καλλονή στην Τούμπα και φέτος παραχώρησε ισοπαλία.

Σε επίπεδο πρόβλεψης, είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρει ο ΠΑΟΚ το περσινό εντυπωσιακό 16-1-0 της Τούμπας, αλλά εκτός έδρας όλα δείχνουν ότι ο απολογισμός μπορεί να είναι πολύ-πολύ καλύτερος από το περσινό 5-5-7!