Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Η αποστολή της ομάδας - Τα νέα της προπόνησης (03.12.2011)


Αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, ο Laszlo Boloni, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, ενόψει του αγώνα εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.
Ο Κώστας Χαλκιάς υπέστη θλάση α' βαθμού στο δικέφαλο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως και οι Lino, Vieirinha, Contreras, Leonardo, Spadacio, Γιάννου, Κατσικάς και Τσουκαλάς.
Η αποστολή της ομάδας, αποτελείται από τους παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές:
1. Αθανασιάδης Στέφανος
2. Γεωργιάδης Γιώργος
3. Γλύκος Παναγιώτης
4. Μαλεζάς Στέλιος
5. Μπαλάφας Σωτήρης
6. Παπάζογλου Θανάσης
7. Σαλπιγγίδης Δημήτρης
8. Σταφυλλίδης Κώστας
9. Φωτάκης Γιώργος
10. Arias Diego
11. Cirillo Bruno
12. Etto
13. Garcia Pablo
14. Ivic Vladan
15. Kresic Dario
16. Lazar Costin
17. Robert Bertrand
18. Sznaucner Miroslaw

Αν ο ΠΑΟΚ τερματίσει πρώτος…


Μετά και την Πέμπτη αγωνιστική του Europa League ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την πρόκριση στους 32 και μένει να δούμε αν θα τερματίσει πρώτος ώστε να ξεκαθαρίσουν και οι πιθανοί αντίπαλοι για την συνέχεια… 
Για να βγει ο ΠΑΟΚ πρώτος σε αυτό τον πρώτο όμιλο του Europa League πρέπει να κερδίσει την Ρούμπιν Καζάν, ενώ του αρκεί και η ισοπαλία στον αγώνα της Τούμπας που θα γίνει την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου.

Σε αυτή την περίπτωση της πρωτιάς, στην κλήρωση που θα γίνει την επομένη στις 16 Δεκεμβρίου, ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στους ισχυρούς των 32. Ισχυροί θα είναι οι 12 πρώτοι των ομίλων της διοργάνωσης, συν τους τέσσερις καλύτερους στην λίστα της UEFA, από τους οκτώ που θα υποβιβαστούν από το Champions League.

Αντίστοιχα αδύναμοι θα είναι οι 12 δεύτεροι των ομίλων του Europa League συν τις τέσσερις πιο αδύναμες ομάδες που θα υποβιβαστούν από το Champions League.

Αν λοιπόν ο ΠΑΟΚ τερματίσει πρώτος, με βάση την σημερινή κατάσταση των ομίλων, πιθανοί αντίπαλοί του μπορεί να είναι μερικοί εκ των:  Ανόβερο, Λέγκια Βαρσοβίας, Λάτσιο ή Βασλούι, Μπεσίκτας, Σάλτσμπουγκ η Παρί Σεν Ζερμαίν, Άλκμααρ, Μπράγκα, Ουντινέζε, Μακάμπι Χάϊφα, Φούλαμ, Λοκομοτίβ Μόσχας. Αυτοί μπορεί να είναι από το Europa League. Από την μεγάλη διοργάνωση μπορεί να είναι οι: Λιλ ή Τράμποζνσπορ, Βασιλεία, Βικτόρια Πίλζεν, ίσως και η Μαρσέϊγ.     

(Αντίπαλοι δεν μπορεί να προκύψουν από την ίδια χώρα και από τον ίδιο όμιλο του Europa League. Θυμίζουμε ότι εκείνη την ημέρα ο ΠΑΟΚ θα μάθει και τον πιθανό αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει αν προκριθεί στους 16).

Σε διαφορετική περίπτωση με τον ΠΑΟΚ να χάνει από την Ρούμπιν και τον αγώνα αλλά και την πρωτιά, τότε πιθανοί αντίπαλοι θα είναι: Μάντσεστερ Σίτι, Λυών, Βαλένθια,Πόρτο από Champions League και Σταντάρ Λιέγης, Αϊντχόβεν, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Στόουκ, Μπιλμπάο, Μέταλιστ, Μπριζ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Σάλκε, Τβέντε, Άντερλεχτ…

Ακόμη και αυτή η πρώτη πρόχειρη… ματιά, φανερώνει ότι υπάρχει ένας λόγος παραπάνω ώστε ο ΠΑΟΚ να βγει πρώτος και να ανοίξει καλύτερες προοπτικές για την συνέχεια και για τους 16...

«Πολύ δύσκολο με ΠΑΟΚ…»

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ και στα Ιωάννινα, θεωρούν ότι οι δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσουν είναι ακόμη μεγαλύτερες μετά την επική πρόκριση επί της Τότεναμ. Κι αυτό είναι κάτι που υποστήριξε και ο μέσος του ΠΑΣ Φώτης Γεωργίου, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του.
«Προερχόμαστε από τρεις ήττες και πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Πρέπει να δείξουμε την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ δύσκολο και γνωρίζουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που προέρχεται από νικηφόρο αποτέλεσμα που πήρε κόντρα στην Τότεναμ.
Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα από τις αρχές της εβδομάδας για να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Έχουμε μείνει πίσω στην βαθμολογία, ωστόσο αν δείξουμε σοβαρότητα, καθώς και με την βοήθεια του κόσμου που θα έχουμε θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες», τόνισε ο 26χρονος ποδοσφαιριστής και αναφερόμενος στα βασικά σημεία που θα παίξουν ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα της Κυριακής τόνισε…
«Πάθος, δύναμη, πειθαρχία, σοβαρότητα και προσήλωση στον στόχο μας. Αυτά είναι τα σημεία που θα πρέπει όλοι μας να τα δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό στον αγώνα και να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας».

Θλάση ο Κοντρέρας, 3-4 εβδομάδες εκτός δράσης

Τελικά ο τραυματισμός του Πάμπλο Κοντρέρας αποδείχτηκε σημαντικός. Η διάγνωση έδειξε θλάση β' βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις με τέσσερις εβδομάδες και δεν θα ενισχύσει τον ΠΑΟΚ σε κρίσιμια παιχνίδια. Σημαντική βελτίωση έχει παρουσιάσει ο Βιεϊρίνια, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος για να αγωνιστεί την Κυριακή στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ.

ΠΑΟΚ: Επιστρέψαμε απότομα στην ελληνική πραγματικότητα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για την παρακώλυση στη μετακίνηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στα Γιάννινα:
"Αναγκαζόμαστε να επιστρέψουμε απότομα στην ελληνική πραγματικότητα, μετά από μια πρόκριση στους 32 του UEFA Europa League, που διαφήμισε το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Ποιο ελληνικό ποδόσφαιρο όμως; Αυτό των άδειων κερκίδων, της καχυποψίας και της μιζέριας; Αισθανθήκαμε τον θαυμασμό και τον σεβασμό των Άγγλων και ολόκληρης της Ευρώπης, τόσο η ομάδα όσο και ο κόσμος μαζί, αλλά είμαστε ανεπιθύμητοι σε ελληνικό γήπεδο επαρχιακής πόλης! Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα μάλιστα, κατ' εξαίρεση, επικαλούμενη απαγόρευση της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης, στερεί από τους δικούς μας φιλάθλους το δικαίωμα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι επίσημες αρχές  της πολιτείας και η αστυνομία, δεν έφεραν αντιρρήσεις για την μετακίνηση καθώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέλαβε κάθε ευθύνη που της αναλογούσε για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, την μετακίνηση και την παρουσία των φιλάθλων μας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αδυνατώντας να συμμετέχει σε παιχνίδια τακτικής της γηπεδούχου ΠΑΕ, ζητά από τους φιλάθλους της ομάδας μας να μην ταξιδέψουν στα Γιάννινα και παρά τη μη ξεκάθαρη θέση της γηπεδούχου ΠΑΕ, ανακοινώνει ότι στο παιχνίδι του Β' γύρου, η ίδια και ο κόσμος της ομάδας είναι πρόθυμοι να φιλοξενήσουν τους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι".