Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 1-3 ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Εντάσεις έξω από την Τούμπα και λαικά δικαστήρια

Περίπου δύο ώρες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό δημιουργήθηκαν εντάσεις έξω από την Τούμπα.
Η Αστυνομία είχε κλείσει με παρατεταγμένες κλούβες τον χώρο μπροστά από τα επίσημα του γηπέδου στις Θύρες 1,2 και 3.
Επειδή είχε αρχίσει ήδη να μαζεύεται κόσμος του ΠΑΟΚ στα μπλόκα της αστυνομίας, άνθρωποι του Δικεφάλου έσπευσαν για να ηρεμίσουν τα πνεύματα.
Οι κ.κ. Μηλιωρίδης, Ποζατζίδης και Δετσιούδης τόνισαν στους επικεφαλείς της αστυνομίας ότι δε θα έπρεπε να εμπλακούν καθώς οι ίδιοι θα ηρεμούσαν τα πνεύματα στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ.
Ενώ όλα ήταν ήμερα αστυνομικοί άρχισαν να καλούν συναδέλφους τους λέγοντας ότι ετοιμάζονταν επίθεση άγνωστων κουκουλοφόρων μέσα από το σχολείο που είναι επί της Κλεάνθους!
Την ώρα που ήταν καθοδόν οι άνθρωποι του Δικεφάλου για να ηρεμίσουν τον κόσμο άρχισε η ρίψη χημικών από την αστυνομία!
Εκεί έπεσαν κάποιες μολότοφ από την πλευρά των κουκουλοφόρων που βγήκαν από το σχολείου, που βρίσκεται απέναντι από τη Θύρα 3 και η αστυνομία συνέχισε τη ρίψη δακρυγόνων.
Όταν έφτασαν οι αποστολές των δύο ομάδων στην Τούμπα η ένταση είχε μεταφερθεί λίγο πιο μακριά από την Τούμπα, αλλά συνεχίστηκε με πετροπόλεμο καθώς η παρατεταμένη χρήση χημικών όξυνε τα πνεύματα στις τάξεις του κόσμου…
Είναι χαρακτηριστικό ότι εντός του γηπέδου άνθρωποι του ερυθρού σταυρού έδιναν για αρκετή ώρα μέχρι να αρχίσει το ματς τις πρώτες βοήθειες σε φιλάθλους που είχαν αναπνευστικά προβλήματα λόγω των χημικών…
ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
Μετά από το τέλος του αγώνα μαζεύτηκε κόσμος έξω από τα αποδυτήρια και αποδοκίμασε τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Στο λαϊκό δικαστήριο που στήθηκε ακούστηκαν συνθήματα όπως «κοπρόσκυλα» κτλ.
Και μετά από το τέλος του παιχνιδιού έγινε ρίψη δακρυγόνων από την αστυνομία και η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική γύρω από το γήπεδο.

Έλεος με τα στημένα!

Ο ΠΑΟΚ έχει εκτεθεί φέτος πολλές φορές από στημένες φάσεις και σήμερα δέχθηκε δύο γκολ από απευθείας φάουλ…
Στο ματς με την Καρπάτι στην Ουκρανία (1-1) ο ΠΑΟΚ δέχθηκε γκολ από πέναλτι.
Στο ματς με τον Εργοτέλη στην Κρήτη (ήττα με 2-1) οι Κρητικοί ισοφάρισαν με απευθείας φάουλ του Λεάλ στο οποίο δεν είχε στηθεί σωστά το τοίχος του ΠΑΟΚ.
Στο ματς με τη Σάμροκ (νίκη με 2-1 ) οι Ιρλανδοί ισοφάρισαν μετά από εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά μέσα στη μικρή περιοχή του ΠΑΟΚ.
Στο ματς με τον Άρη οι κίτρινοι προηγήθηκαν μετά από κόρνερ και κεφαλιά του Λαζαρίδη.

Και σήμερα με τον Παναθηναϊκό οι πράσινοι πέτυχαν δύο γκολ με απευθείας φάουλ: το πρώτο ο Κλέιτον και το δεύτερο ο Λέτο καθώς άνοιξε το τοίχο του ΠΑΟΚ…

Μπόλονι: «Με τόσα λάθη δύσκολα και για τη Ρεάλ»

Ο Λάσλο Μπόλονι μιλώντας μετά από την πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα ήταν εμφανώς απογοητευμένος.
Αναλυτικά είπε:
«Δεν είμαστε καθόλου χαρούμενοι αυτή τη στιγμή. Είναι μία δύσκολη στιγμή. Την οποία πρέπει να ξεχάσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα. Να βρούμε το θάρρος που πρέπει για να συνεχίσουμε σε ένα καλύτερο επίπεδο.
Για το παιχνίδι πιστεύω ότι αν μιλήσω για το πρώτο ημίχρονο, κάθε ομάδα είχε τα καλά της διαστήματα. Είχαν κάποια καλή κατοχή, ισορροπήσαμε το παιχνίδι και οι δύο ομάδες είχαν τα καλά τους διαστήματα.
Σε αυτό το διάστημα είχαμε αρκετές πιθανότητες να κάνουμε κάτι επιθετικά αλλά δεν μετατρέψαμε σε τελικές προσπάθειες όπως έπρεπε.
Επιμένω στο πρώτο ημίχρονο παρότι αισθάνομαι ότι ο Παναθηναϊκός είχε ώριμη αντιμετώπιση του αγώνα. Ακόμη και έτσι δεν θυμάμαι κάποια ξεκάθαρη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς τους δώσαμε βοήθεια για να σκοράρουν και αυτό ήταν μπούμεραγκ για μας.
Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει να το πιστέψουμε περισσότερο. Να γίνουμε πιο επιθετικοί και με πιο σωστά μαρκαρίσματα. Αλλά πιστεύω ότι το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε ψυχολογικά σκότωσε την ομάδα μας.
Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό επειδή αντιμετώπισαν το ματς πιο ώριμα από ότι εμείς. Ακόμη και για το γεγονός ότι οι ευκαιρίες που είχαν έγιναν γκολ, ενώ εμάς όχι…
Μετά από το 0-2 ήταν πιο εύκολο γι’ αυτούς με την ικανότητα που έχει ο Παναθηναϊκός...»
Ακόμη δύο γκολ δέχθηκε ο ΠΑΟΚ από στημένες φάσεις. Τι φταίει;
«Ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί πολλά γκολ. Δεν μπορώ να κάνω ανάλυση. Είδα όμως κι εσείς. Αν με τέτοια λάθη δεχόμαστε γκολ είναι πιο δύσκολα για μας».
Για τις απουσίες που ίσως κάνουν πιο δύσκολο το έργο του είπε:
«Πάντα όταν έχει απουσίες και λείπουν είναι πρόβλημα. Όταν είναι σημαντικοί παίκτες Γκαρσία, Αθανασιάδης, Λίνο είναι ένα πρόβλημα. Όμως είναι και η στιγμή για τους άλλους να δείξουν τις δυνατότητές τους. Θέλω να πιστεύω ότι οι δυνατότητες τους δεν είναι αυτές που έδειξαν σήμερα, αλλά ίσως αυτές που έδειξαν στο ματς με τον Άρη στο β’ μέρος. Αλλά είναι αλήθεια ότι όταν δεν έχεις τρεις παίκτες σημαντικούς και όταν δίνεις τέτοια δώρα όπως αυτά που δώσαμε σήμερα με τον Παναθηναϊκό, είναι δύσκολα ακόμη και για τη Ρεάλ Μαδρίτης».
Αν αισθάνεται ότι ο ΠΑΟΚ έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία ή αν μπορεί να καλύψει τη διαφορά;
«Μπορώ να δώσω αρκετές απαντήσεις. Στο ποδόσφαιρο έχεις πάντα πιθανότητες. Θα ήταν μία απάντηση. Επίσης μία απάντηση είναι ότι μιλάμε για το πρωτάθλημα όπου τα τελευταία 15 χρόνια παίρνουν τα χρήματα από το τσάμπιονς Λιγκ δύο ομάδες. Υπάρχουν κι άλλα…»
Ποιος ήταν ο μεγαλύτερος προβληματισμός του σήμερα; «Η αίσθηση ότι η ομάδα μου ενώ θέλαμε δεν μπορέσαμε να δείξουμε το μαχητικό μας πνεύμα. Ζητούσαμε να μπούμε στο ματς μαχητικά, με συγκέντρωση, επιθετικότητα αλλά κάνουμε τόσο μεγάλα λάθη ώστε αφαιρούμε από τον εαυτό μας το δικαίωμα να δείξουμε αυτά τα στοιχεία στο γήπεδο. Έτσι είναι πιο δύσκολα τα πράγματα».
Σε ερώτηση για τον Κοντρέρας και τις αντιδράσεις του κόσμου είπε: «Ο Κοντρέρας ήταν τραυματισμένος. Οι οπαδοί μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όλοι είμαστε λυπημένοι και ψάχνουμε να βρούμε τις καλύτερες λύσεις. Για να βρεις τις λύσεις πρέπει να ξεπεράσεις κάποια ιδιαίτερα προβλήματα. Θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε»
Ερώτηση έγινε αν υπάρχει πρόβλημα στον τερματοφύλακα και για την κακή κατάσταση του Σαλπιγγίδη; Εκεί είπε: «Η ερώτηση ακουμπάει κάποια πράγματα που πρέπει να μιλήσω στα αποδυτήρια και όχι εδώ»

Φερέιρα: «Σήμερα ήμασταν καλύτεροι»
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του με 1-3 επί του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά είπε:
«Δεν είπα εγώ ότι είναι η πιο κρίσιμη τριάδα αγώνων μας. Δε βλέπω έτσι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε να λέμε τέτοια πράγματα μετά από 6-7 αγωνιστικές. Έχουμε ένα πρότζεκτ μπροστά μας. Σκοπός μας είναι να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και σε κάθε αγώνα. Ξέρουμε ότι και στο μέλλον θα συνεχίσουμε το σκληρή δουλειά όπως τώρα. Θεωρώ ότι ο σημερινός αγώνας ήταν σημαντικός για μας. Παίζαμε απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ και σε μία δύσκολη ατμόσφαιρα και δείξαμε προσωπικότητα και τακτική ποιότητα η οποία μπορεί να δείξει αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Ζητάω πολλά από τους παίκτες μου. Είμαι απαιτητικός. Ίσως όμως να μην μπορούμε να έχουμε πάντα αυτήν την απόδοση. Υπάρχουν πολλά που παίζουν ρόλο ίσως και τραυματισμοί.
Καθημερινά λέω στους παίκτες μου ότι πρέπει να δουλέψουμε ώστε να έχουν οι παίκτες αυτοπεποίθηση στις δυνατότητές μας. Έως τώρα έχουν μπει μόνο δύο καινούριοι παίκτες, οι υπόλοιποι είναι από πέρυσι. Όσο δουλεύουμε τόσο πιο εύκολα θα γίνονται τα πράγματα για μας. Περιμένουμε να μπούνε κι άλλοι παίκτες στο παιχνίδι μας. Αποδεικνύουμε όμως ματς με το ματς αυτό που είμαστε ικανοί να κάνουμε. Έτσι μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερα τους 22 αγώνες που μένουν…».
Τι ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά για να φτάσει ο Παναθηναϊκός στο 1-3.
«Υπήρξε μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες στο σημερινό ματς. Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη στον ΠΑΟΚ, αλλά ο τρόπος που μπήκαμε και ελέγξαμε το παιχνίδι έβαλε τον ΠΑΟΚ σε μία κατάσταση όχι εμπιστοσύνη και μη ισορροπίας.
Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει καλά παιχνίδια. Επίσης στην Ευρώπη είναι καλός… Σήμερα ήταν μία καλή μέρα για τον Παναθηναϊκό και μία λιγότερο καλή ομάδα για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ πάντως έχει μία καλή ομάδα, και ένα καλό προπονητικό τιμ…»