Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Εντάσεις έξω από την Τούμπα και λαικά δικαστήρια

Περίπου δύο ώρες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό δημιουργήθηκαν εντάσεις έξω από την Τούμπα.
Η Αστυνομία είχε κλείσει με παρατεταγμένες κλούβες τον χώρο μπροστά από τα επίσημα του γηπέδου στις Θύρες 1,2 και 3.
Επειδή είχε αρχίσει ήδη να μαζεύεται κόσμος του ΠΑΟΚ στα μπλόκα της αστυνομίας, άνθρωποι του Δικεφάλου έσπευσαν για να ηρεμίσουν τα πνεύματα.
Οι κ.κ. Μηλιωρίδης, Ποζατζίδης και Δετσιούδης τόνισαν στους επικεφαλείς της αστυνομίας ότι δε θα έπρεπε να εμπλακούν καθώς οι ίδιοι θα ηρεμούσαν τα πνεύματα στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ.
Ενώ όλα ήταν ήμερα αστυνομικοί άρχισαν να καλούν συναδέλφους τους λέγοντας ότι ετοιμάζονταν επίθεση άγνωστων κουκουλοφόρων μέσα από το σχολείο που είναι επί της Κλεάνθους!
Την ώρα που ήταν καθοδόν οι άνθρωποι του Δικεφάλου για να ηρεμίσουν τον κόσμο άρχισε η ρίψη χημικών από την αστυνομία!
Εκεί έπεσαν κάποιες μολότοφ από την πλευρά των κουκουλοφόρων που βγήκαν από το σχολείου, που βρίσκεται απέναντι από τη Θύρα 3 και η αστυνομία συνέχισε τη ρίψη δακρυγόνων.
Όταν έφτασαν οι αποστολές των δύο ομάδων στην Τούμπα η ένταση είχε μεταφερθεί λίγο πιο μακριά από την Τούμπα, αλλά συνεχίστηκε με πετροπόλεμο καθώς η παρατεταμένη χρήση χημικών όξυνε τα πνεύματα στις τάξεις του κόσμου…
Είναι χαρακτηριστικό ότι εντός του γηπέδου άνθρωποι του ερυθρού σταυρού έδιναν για αρκετή ώρα μέχρι να αρχίσει το ματς τις πρώτες βοήθειες σε φιλάθλους που είχαν αναπνευστικά προβλήματα λόγω των χημικών…
ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
Μετά από το τέλος του αγώνα μαζεύτηκε κόσμος έξω από τα αποδυτήρια και αποδοκίμασε τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Στο λαϊκό δικαστήριο που στήθηκε ακούστηκαν συνθήματα όπως «κοπρόσκυλα» κτλ.
Και μετά από το τέλος του παιχνιδιού έγινε ρίψη δακρυγόνων από την αστυνομία και η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική γύρω από το γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου