Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Οι ώρες των play off της Super League

Οι ώρες των play off της Super League

Μετά την ανακοίνωση του προγράμματος των play off της Super League, η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστές και τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των πλέι οφ:
1η Αγωνιστική (Τετάρτη 2/5/2012)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 5.45μ.μ.
Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ. 8.00μ.μ.
2η Αγωνιστική (Δευτέρα 7/5/2012)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - Π.Α.Ο.Κ. 5.45μ.μ.
Α.Ε.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 8.00μ.μ.
3η Αγωνιστική (Πέμπτη 10/5/2012)
Α.Ε.Κ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 5.45μ.μ.
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 8.00μ.μ.
4η Αγωνιστική (Κυριακή 13/5/2012)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - Α.Ε.Κ. 5.00μ.μ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 7.15μ.μ.
5η Αγωνιστική (Τετάρτη 16/5/2012)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 5.45μ.μ.
Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. 8.00μ.μ.
6η Αγωνιστική (Κυριακή 20/5/2012)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Α.Ε.Κ. 8.00μ.μ.
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 8.00μ.μ.

Ο... συνωστισμός στο κέντρο και οι αποφάσεις Μπόλονι

Από τη στιγμή που ο τραυματισμός του Λάζαρ δε φάνηκε ότι είναι σοβαρός, ο Μπόλονι διαθέτει μια... στρατιά παικτών για το κέντρο, σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια που οι απουσίες τού δημιουργούσαν ποικίλα προβλήματα. Οι Γκαρσία και Λάζαρ μοιάζουν «δεμένοι» με την ενδεκάδα, όμως υπάρχει και ο Φωτάκης, όπως και ο Ίβιτς που διεκδικούν τη θέση του επιτελικού.
 
 
Σε δεύτερη μοίρα μπαίνει ο Απόστολος Γιάννου, ενώ λογικά ο Μπόλονι θα αφήσει εκτός αποστολής τον νεαρό, Κώστα Παναγιωτούδη, από τη στιγμή που διαθέτει αρκετά... όπλα στη φαρέτρα του για το κέντρο.

Σε ό, τι αφορά τη θέση του επιτελικού σίγουρα τόσο η επιλογή του Φωτάκη όσο και του Ίβιτς είναι αρκετά αξιόπιστες, όμως σε παιχνίδια που χρειάζεται να βγάλει ο ΠΑΟΚ αρκετές φάσεις και να πιέσει από το πρώτο λεπτό τον αντίπαλό του, ενδεχομένως ο Σέρβος μεσοεπιθετικός να ταιριάζει καλύτερα.

Σε ό, τι αφορά το δίδυμο που θα παίξει μπροστά από τα στόπερ, οι Γκαρσία και Λάζαρ μοιάζουν σχεδόν αναντικατάστατοι μια και βοηθούν τόσο στον ανασταλτικό τομέα όσο και στον δημιουργικό.

"Είμαι μαχητής, δε θα εγκαταλείψω το καράβι"

Σε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη τύπου, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας μίλησε για το αύριο της ομάδας, για τις επαφές με τους υποψήφιους επενδυτές, για το μπάτζετ και τα πλέι οφ. Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Θα ξεκινήσω λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Για μένα είναι μέσα στα 40 καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλά πράγματα. Μετά από 4-5 χρόνια έχουμε αυτοκαταστροφικές τάσεις.
Οφείλεται σε δύο λόγους. Υπήρχαν τομείς, που δεν οργανώθηκαν οπως έπρεπε σε αυτήν την τετραετία. Εγινε πολύ σοβαρή δουλειά αυτά τα τέσσερα χρόνια, αλλά ο ίδιος ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τον τρόπο λειτουργίας. Υπήρχε το εμπορικό που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και γενικότερα δεν υπήρχε στρατηγική για μεγάλες επενδύσεις, οπως το αθλητικό κέντρο.
Σε συνδυασμό με την κρίση και την αύξηση φορολογίας, με το Financial Fair Play μας έφεραν σε αυτο το σημείο. Αναγκαστήκαμε να πουλήσουμε σημαντικούς παίκτες τον Ιανουάριο για τη βιωσιμότητα μας.
Μέχρι 30/6 πρέπει να δώσουμε τη μάχη μας. Ο κόσμος έχει κουραστεί να ακούει υπομονή και στήριξη και δε μου βγαίνει να τη ζητήσω. Υπάρχουν και πάλι δύο δρόμοι. Της απομάκρυνσης και της συσπείρωσης. Εγώ δηλώνω στρατιώτης του ΠΑΟΚ και αυτή τη μάχη θα τη δώσω".

Για τη δική του εκτίμηση για την απομάρκυνση του κόσμου:
"Η απογοήτευση είναι κατανοητή. Ο καθένας μπορεί να αντιδρούσε με τον ίδιο τρόπο. Βρισκόμαστε σε αυτήν τη θέση για συγκεκριμένους λόγους, αλλά ήρθαν έτσι οι συγκυρίες που μας βάζουν σε αυτήν τη δύσκολη θέση. Θέλω ο κόσμος να καταλάβει την προσπάθεια που γίνεται και να είναι δίπλα μας".
Για το τι χρειάζεται για την αδειοδότηση:
"Οι δρόμοι ειναι είτε απο χορηγίες, είτε από επενδυτές είτε από τον κόσμο. Εμείς θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για να πετύχουμε το στόχο μας".

Για τα σφάλματα:
"Δε ρίχνω μομφή σε κανέναν. Είναι οι απόψεις μου που εξέφρασα και στον Ζαγοράκη το καλοκαίρι για τον τρόπο λειτουργίας. Αυτές οι αλλαγές έπρεπε να γίνουν την εποχή της ευμάρειας. Η δική μας προσπάθεια είναι προς αυτήν την κατεύθυνση σε μία δύσκολη εποχή. Ηδη ο οικονομικός διευθυντής στις 2 Μαίου ξεκινάει να δουλεύει. Εχουν δοθεί οργανογράμματα για το ποιος και πως πρέπει να λειτυουργεί μέσα στον ΠΑΟΚ. Η διαφάνεια είναι πολύ σημαντική"

Ατομικό ο Λάζαρ και πρόστιμο 2.000 ευρώ

Ο Κοστίν Λάζαρ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2.000 ευρώ βάσει του εσωτερικού κανονισμού της ομάδας επειδή ενώ ήταν να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις δεν πήγε και όπως προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός του επιβλήθηκε το πρόστιμο.
Ο Ρουμάνος επειδή ένιωσε ότι υποχώρησαν οι ενοχλήσεις που είχε από το ματς με το Λεβαδειακό όταν και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, αποφάσισε να μην πάει για νέες πιο διεξοδικές εξετάσεις αλλά θα πληρώσει γι’ αυτήν την… «πρωτοβουλία» όπως προβλέπει ο εσωτερικό κανονισμός.
Πάντως ούτε σήμερα προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα καθώς για προληπτικούς λόγους έκανε ατομικό πρόγραμμα κάτι το οποίο πιθανώς θα γίνει και αύριο το πρωί στην προπόνηση που θα φιλοξενηθεί στην Τούμπα, πριν το ρεπό της Κυριακής, έτσι ώστε ο Ρουμάνος από Δευτέρα να μπει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει της πρεμιέρας των πλέι οφ την προσεχή Τετάρτη, όταν ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στις 20:00 στην Τούμπα…

Αυξήθηκε η κίνηση στα διαρκείας

Η σημερινή κίνηση στα εισιτήρια του ΠΑΟΚ για πλέι οφ ήταν αυξημένη σε σχέση με τη χθεσινή πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους.
Ο κόσμος έδειξε μεγαλύτερη ανταπόκριση και οι περισσότεροι που πήγαν στην Τούμπα εξασφάλισαν μίνι διαρκείας για τα πλέι οφ, τα οποία θα ξεκινήσουν την προσεχή Τετάρτη.
Όπως είναι γνωστό τα εκδοτήρια της Τούμπας θα μείνουν ανοιχτά και την Κυριακή (29/4) αλλά και την Τρίτη (παραμονές της πρεμιέρας των πλέι οφ) που είναι Πρωτομαγιά.
Παρά την οικονομική κρίση και την σταδιακή αποστασιοποίηση του κόσμου από την Τούμπα τους τελευταίους μήνες, φαίνεται ότι ο κόσμος ξαναζεσταίνεται ενόψει των πλέι οφ, για να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας στην τελική της αντεπίθεση για να κερδίσει ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ακόμη βέβαια η κίνηση των μίνι διαρκείας δεν έχει φτάσει στα επίπεδα των προηγούμενων χρόνων, αλλά είναι γεγονός ότι τη σημερινή μέρα υπήρξε μεγαλύτερη κίνηση από τη χθεσινή, και όσο πλησιάζει η μέρα της έναρξης των πλέι οφ, αναμένεται να εντείνεται το ενδιαφέρον των φίλων του ΠΑΟΚ για να στηρίξουν την ομάδα.