Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Αυξήθηκε η κίνηση στα διαρκείας

Η σημερινή κίνηση στα εισιτήρια του ΠΑΟΚ για πλέι οφ ήταν αυξημένη σε σχέση με τη χθεσινή πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους.
Ο κόσμος έδειξε μεγαλύτερη ανταπόκριση και οι περισσότεροι που πήγαν στην Τούμπα εξασφάλισαν μίνι διαρκείας για τα πλέι οφ, τα οποία θα ξεκινήσουν την προσεχή Τετάρτη.
Όπως είναι γνωστό τα εκδοτήρια της Τούμπας θα μείνουν ανοιχτά και την Κυριακή (29/4) αλλά και την Τρίτη (παραμονές της πρεμιέρας των πλέι οφ) που είναι Πρωτομαγιά.
Παρά την οικονομική κρίση και την σταδιακή αποστασιοποίηση του κόσμου από την Τούμπα τους τελευταίους μήνες, φαίνεται ότι ο κόσμος ξαναζεσταίνεται ενόψει των πλέι οφ, για να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας στην τελική της αντεπίθεση για να κερδίσει ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ακόμη βέβαια η κίνηση των μίνι διαρκείας δεν έχει φτάσει στα επίπεδα των προηγούμενων χρόνων, αλλά είναι γεγονός ότι τη σημερινή μέρα υπήρξε μεγαλύτερη κίνηση από τη χθεσινή, και όσο πλησιάζει η μέρα της έναρξης των πλέι οφ, αναμένεται να εντείνεται το ενδιαφέρον των φίλων του ΠΑΟΚ για να στηρίξουν την ομάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου