Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

"ΠΑΟΚ είμαστε, μπορούμε"

Μέσα από τις δηλώσεις τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ δείχνουν να πιστεύουν στη μεγάλη ανατροπή στα επερχόμενα πλέι οφ και την κατάκτηση της πρωτιάς, παρά τη διαφορά των 4 βαθμών που έχει ο Παναθηναϊκός. Τελευταίο παράδειγμα ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, που μιλώντας χθες σε εκδήλωση του τμήματος αθλητικής δημοσιογραφίας του “ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ”, τόνισε ότι αυτή διαφορά δεν του λέει τίποτα. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: “Δε λέει τίποτα το ότι ο Παναθηναϊκός έχει τέσσερις βαθμούς προβάδισμα. Είναι σημαντικό μεν, όμως, θέμα για τον ΠΑΟΚ είναι να βρίσκεται σε καλή κατάσταση για να διεκδικήσει το καλύτερο που μπορεί”. “Προτιμώ δυο επιθετικούς” Ο διεθνής επιθετικός μίλησε και για τη δική του θέση που έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια: “Είναι αλήθεια ότι το ποδόσφαιρο αλλάζει και για τον λόγο αυτό τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχω πετύχει λιγότερα γκολ απ’ ό,τι πριν, διότι πλέον οι περισσότερες ομάδες παίζουν με έναν επιθετικό καθαρόαιμο και έτσι παίζω πιο πλάγια. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο και ο κάθε ποδοσφαιριστής οφείλει να σεβαστεί τη θέση που τον τοποθετεί ο προπονητής. Προσωπικά αποδίδω καλύτερα με σύστημα δύο επιθετικών, όμως, δεν μπορώ παρά να ακολουθήσω την… εποχή και τις οδηγίες του προπονητή”. Για την οικονομική κρίση και τα προβλήματα του ΠΑΟΚ σημείωσε: “Είναι μία δύσκολη περίοδος για όλη την Ελλάδα και φυσικά το ποδόσφαιρο είναι μέρος της χώρας. Προσωπικά είμαι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα, αρκεί να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πλάνο”.
“Έχει μέλλον με νέα παιδιά”
Ο έμπειρος επιθετικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στα νέα παιδιά που σήμερα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο: “Πρέπει να τους βοηθήσουμε όλοι και να κάνουν και οι ίδιοι υπομονή. Όλοι όμως πρέπει να περνάμε θετική αύρα στα νέα παιδιά. Έχουν χαθεί πολλά παιδιά που ήταν καλοί παίκτες και γι’ αυτό πρέπει να γίνεται καλή δουλειά και να υπάρχει υπομονή. Ο ΠΑΟΚ, πάντως, θεωρώ ότι έχει πολύ μέλλον ως ομάδα”. Σε ό,τι αφορά την αποχώρηση κάποιων νεαρών για ομάδες του εξωτερικού αποκρίθηκε: “Είναι κάτι φυσιολογικό. Θεωρώ ότι είναι και ό,τι καλύτερο για τα παιδιά αυτά αφού παίρνουν εμπειρίες και βλέπουν εικόνες που ίσως δύσκολα θα δούνε στο ελληνικό ποδόσφαιρο”.

«Θα σκεφτόμουν μια σοβαρή πρόταση για το εξωτερικό»

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να παίξει ο ίδιος στο εξωτερικό, αφού αρκετές φορές έχουν γραφεί περιπτώσεις ενδιαφέροντος, τόσο κατά τη θητεία του στον ΠΑΟΚ, όσο και όταν αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό. Και είπε: “Έχω δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, αλλά σίγουρα ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα στη ζωή σου. Αν υπήρχε μία πρόταση πολύ σοβαρή, από μία ομάδα που θα μου άρεσε, μπορεί και να το σκεφτόμουν”. Αποκάλυψε επίσης ότι “πραγματικά με ενόχλησαν δύο ομάδες από την Κύπρο αλλά τους παρέπεμψα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως όφειλα να κάνω”. Για το Euro σημείωσε: “Θα πάμε να το χαρούμε και να πετύχουμε ό,τι καλύτερο. Είναι μεγάλη τιμή για όλους τους Έλληνες παίκτες να φορούν τη φανέλα της εθνικής ομάδας. Προσωπικά θεωρώ πολύ όμορφο να βρίσκεσαι απέναντι σε πολύ σπουδαίους ποδοσφαιριστές”. Σχετικά με το αν η Ελλάδα μπορεί να επαναλάβει τον άθλο του 2004 σχολίασε: “Είναι κάτι που μάλλον γίνεται μια φορά στα 100 χρόνια. Είναι πολύ δύσκολο αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές”. Όσο για το Παγκόσμιο Κύπελλο; “Είναι ίσως η μεγαλύτερη στιγμή κάθε ποδοσφαιριστή. Χάρηκα πολύ το Μουντιάλ του 2010 και στόχος όλων μας είναι να ζήσουμε και το Μουντιάλ του 2014”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου