Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Η έκπληξη του απεσταλμένου της ΟΥΕΦΑ στην Τούμπα

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Βέλγος παρατηρητής της UEFA με την επιθεώρηση της Τούμπας χθες το μεσημέρι. Το μόνο “φάουλ” που έκανε, ήταν όταν ζήτησε από τον Μάκη Γκαγκάτση να βαφτούν με κίτρινο χρώμα οι διαχωριστικές λωρίδες στις εξέδρες. Με τον Γκαγκάτση να απαντά: “Αυτό ούτε για πλάκα μην το πεις. Άλλο χρώμα μπορεί, κίτρινες 100% όχι”. Ο Βέλγος εκπρόσωπος της UEFA ζήτησε να γίνουν μια – δύο μικροπαρεμβάσεις στο γήπεδο, τονίζοντας όμως πως είναι στη διακριτική ευχέρεια των επιτελών του ΠΑΟΚ. Η εικόνα, πάντως, που αποκόμισε από την Τούμπα ήταν πολύ καλή.

ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Επειδή πολλά γράφονται σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού, για την παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά, είναι απαραίτητη η συγκεκριμένη αναφορά. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν την Κυριακή έξω από το γήπεδο και τελικά μπήκαν και παρακολούθησαν τον αγώνα, είχαν πολλές αντίξοες συνθήκες να αντιμετωπίσουν. Για παράδειγμα, δεν είχαν νερό, δεν υπήρχε κυλικείο, για τουαλέτες καλύτερα να μη συζητάμε. Με λίγα λόγια, απαράδεκτες συνθήκες για φιλάθλους.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ο νομικός σύμβουλος Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο υπεύθυνος ασφαλείας Σάκης Τονουσίδης έλεγαν χθες στους δικαστές της Λίγκας πως δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν αυτές οι συνθήκες σε ένα γήπεδο για φιλάθλους που ακολουθούν την ομάδα τους. Τόσο ο Τονουσίδης, όσο και ο Μαυρομάτης υποστήριξαν πως τα καθίσματα στη Λιβαδειά ήταν σπασμένα πριν από την είσοδο των φίλων του ΠΑΟΚ. Ο Τονουσίδης υπερασπίστηκε και τον Λεβαδειακό που κατηγορούνταν για μαζική είσοδο των φιλάθλων του. Και είπε: “Οι άνθρωποι μπήκαν για να πάρουν φανέλα του Γκαρσία και των παικτών του ΠΑΟΚ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου