Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Kαλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα


Kαλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα


Το μήνυμα Μπόλονι για πλέι οφ

Μπορεί από χθες νωρίς το μεσημέρι οι παίκτες του ΠΑΟΚ να απολαμβάνουν το τριήμερο (ουσιαστικά) ρεπό τους για το Πάσχα, μέχρι να αρχίσει όμως αυτό, πέρασαν μία… μικρή “δοκιμασία” στην Τούμπα. Η τελευταία προπόνηση λοιπόν ήταν εξουθενωτική και ιδιαίτερα σκληρή για όλους, αφού ήταν εξ’ ολοκλήρου αφιερωμένη σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης.

Στην πραγματικότητα βέβαια, ήταν και ένα έμμεσο μήνυμα του Λάσλο Μπόλονι προς τους παίκτες του ότι από Δευτέρα τους περιμένει σκληρή δουλειά για να επιτευχθεί ο στόχος της πρωτιάς στα πλέι οφ, που τέθηκε και επίσημα άλλωστε από Ζήση Βρύζα και Παντελή Κωνσταντινίδη στην προχθεσινή συνάντηση κορυφής.
Από το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, ο ΠΑΟΚ μπαίνει στον τελευταίο μήνα της σεζόν, που θα κρίνει και το ευρωπαϊκό του μέλλον το καλοκαίρι. Παράλληλα όμως, η θέση που θα καταλάβει ο “Δικέφαλος”, μπορεί να επηρεάσει και το μπάτζετ αλλά και τον αγωνιστικό προγραμματισμό για τη νέα χρονιά. Είναι διαφορετικό να αγωνιστεί στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, από το να συμμετέχει σ’ αυτά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ένας επιπλέον λόγος για το χθεσινό πρόγραμμα, ήταν φυσικά το γεγονός ότι από χθες το πρωί μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας οι παίκτες θα μείνουν χωρίς προπόνηση, άρα θεωρήθηκε απαραίτητη μία εξαντλητική προπόνηση από την τεχνική ηγεσία. Έγιναν και σχετικές συστάσεις για καλή ζωή και προσοχή αυτά τα 24ωρα, αφού την Τετάρτη υπάρχει επίσημο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας. Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες υπήρξαν πολλές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ατομικά και ομαδικά σπριντ, που έφεραν κάποιες στιγμές τους παίκτες στα… όριά τους!
Το ραντεβού των παικτών με τον Λάσλο Μπόλονι ανανεώθηκε για το απόγευμα της Δευτέρας, όταν και θα συνεχιστεί το πρόγραμμα προετοιμασίας για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, με μία προπόνηση που θα γίνει και πάλι στην Τούμπα.