Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Όροι χρήσης καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014



Οι παρακάτω ειδικοί όροι ισχύουν για τις κάρτες διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014:
1. Αποδοχή Όρων Καρτών Διαρκείας: Με την αγορά της κάρτας διαρκείας της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ (εφεξής “Π.Α.Ε.”), αποδέχεστε ότι έχετε αναγνώσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους Όρους αυτούς.
2. Δικαιώματα Κατόχων Καρτών Διαρκείας: Με την αγορά της κάρτας διαρκείας, ο κάτοχος δικαιούται την είσοδο στο Γήπεδο, που ορίζεται ως έδρα της Π.Α.Ε., για την παρακολούθηση των Αγώνων του Πρωταθλήματος Super League-ΟΠΑΠ, του Κυπέλλου Ελλάδος, των προκριματικών του UEFA EUROPA LEAGUE ή του CHAMPIONS LEAGUE και των φιλικών αγώνων της ομάδας, κατά τη διάρκεια της Αγωνιστικής Περιόδου 2012-2013, σε συγκεκριμένη θύρα, σειρά και θέση. Στην κάρτα διαρκείας δεν συμπεριλαμβάνονται οι αγώνες των Super League ΟΠΑΠ Play Offs και οι αγώνες των ομίλων του UEFA EUROPA LEAGUE ή του CHAMPIONS LEAGUE, αν και εφόσον εξασφαλιστεί η συμμετοχή (εξαιρούνται οι κάρτες διαρκείας VIP του 3ου και 4ου ορόφου και οι σουίτες).
3. Απώλεια κάρτας: Σε περίπτωση απώλειας ο κάτοχος της Κάρτας Διαρκείας πρέπει να επικοινωνήσει αμέσως με το Τμήμα Εισιτηρίων της Π.Α.Ε., στο τηλέφωνο 2310 954050 – 52. Η αντικατάσταση της κάρτας διαρκείας έχει κόστος 10€.
4. Απαγόρευση μεταβίβασης ή παραχώρησης της Κάρτας Διαρκείας: Η Κάρτα Διαρκείας είναι προσωπική. Δεν παραχωρείται και δεν μεταβιβάζεται η χρήση της καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε άλλο πρόσωπο. Εάν διαπιστωθεί ότι χρησιμοποιείται από πρόσωπο άλλο από εκείνο, που αναγράφεται στην Κάρτα Διαρκείας, η Π.Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την Κάρτα και να απαγορεύσει την είσοδο του προσώπου, που την κατέχει, στο Γήπεδο.
5. Επιστροφή κάρτας διαρκείας. Μετά την αγορά της κάρτας διαρκείας δεν επιτρέπεται η επιστροφή της κάρτας, ο μερικός ή ολικός συμψηφισμός, ή η επιστροφή χρημάτων
6. Απαγόρευση ανταλλαγής, μεταπώλησης και εν γένει εμπορίας Καρτών Διαρκείας: Απαγορεύεται η ανταλλαγή, μεταπώληση και η εν γένει εμπορία των Καρτών Διαρκείας, καθώς και η προμήθεια τους για λογαριασμό τρίτων στο πλαίσιο εμπορικής ή επιχειρηματικής δραστηριότητας. Επιπλέον, απαγορεύεται η χρήση των Καρτών για πολιτικούς, εμπορικούς, διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς προβολής (επί παραδείγματι ως βραβεία σε διαγωνισμούς), εκτός αν έχει δοθεί έγγραφη έγκριση από την Π.Α.Ε. Η Π.Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει οποτεδήποτε σε ακύρωση των εν λόγω Καρτών.
7. Επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας: Κατά την έκδοση της Κάρτας Διαρκείας, καθώς και κατά την είσοδο των κατόχων στο Γήπεδο, ζητείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας (ή διαβατηρίου), προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση του ονόματος, που αναγράφεται στην Κάρτα Διαρκείας με τα στοιχεία της αστυνομικής ταυτότητας.
8. Προσωπική ασφάλεια και προσωπικά αντικείμενα: Οι κάτοχοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την προσωπική τους ασφάλεια, καθώς και για την ασφάλεια των ανηλίκων, που συνοδεύουν. Οι κάτοχοι φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για τη φύλαξη των προσωπικών τους αντικειμένων κατά την προσέλευση, είσοδο, παραμονή και αποχώρηση τους από το Γήπεδο.
9. Αναβολή – Ματαίωση και Διεξαγωγής του Αγώνα “κεκλεισμένων των θυρών”: Σε περίπτωση αναβολής, ματαίωσης ή διεξαγωγής του Αγώνα “κεκλεισμένων των θυρών” οποιουδήποτε Αγώνα, οι κάτοχοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα για αποζημίωση οποιασδήποτε μορφής.
10. Επιβολή τιμωρίας στην Π.Α.Ε. ή αλλαγή έδρας της Π.Α.Ε.: Σε περίπτωση τιμωρίας για οιονδήποτε λόγο της έδρας της Π.Α.Ε., ή σε κάθε περίπτωση αλλαγής του αγωνιστικού χώρου, που χρησιμοποιείται ως έδρα της Π.Α.Ε. για οποιονδήποτε λόγο, η Κάρτα Διαρκείας θα ισχύει για το Γήπεδο, που θα οριστεί ως έδρα της, θα δίδεται προτεραιότητα στους κατόχους Καρτών Διαρκείας. Σε περίπτωση που η χωρητικότητα του αθλητικού χώρου, που θα οριστεί ως έδρα της Π.Α.Ε. δεν επαρκεί να εξυπηρετήσει το σύνολο των διατεθέντων Καρτών Διαρκείας, οι τελευταίοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα έναντι της Π.Α.Ε. και η Π.Α.Ε. καμία υποχρέωση για αποζημίωση οιασδήποτε μορφής αντίστοιχα.
11. Συμμετοχή σε επεισόδια – ανάρμοστη συμπεριφορά κατόχου: Σε περίπτωση συμμετοχής του κατόχου σε επεισόδια ή άλλες πράξεις και ενέργειες, που δε συνάδουν με τη φίλαθλη ιδιότητα και/ ή αποτελούν δυσφήμιση για τον αγώνα, το άθλημα, την Π.Α.Ε., τους αθλητές της, η Π.Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα άμεσης απομάκρυνσης του κατόχου από το Γήπεδο και/ ή απαγόρευσης της εισόδου του σε αυτόν και/ή σε μελλοντικό/ -ους Αγώνα / -ες και/ ή ακύρωσης και απαγόρευσης της χρήσης της συγκεκριμένης Κάρτας Διαρκείας χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και χωρίς καμία αποζημίωση.
12. Ευθύνη κατόχων: Οι κάτοχοι ευθύνονται έναντι της Π.Α.Ε. για οιαδήποτε υπαίτια πράξη ή παράλειψη τους, η οποία αντιβαίνει σε διάταξη νόμου ή παραβιάζει τους παρόντες Όρους, καθώς και τους Γενικούς Όρους Εισόδου στο Γήπεδο προς αποκατάσταση κάθε ζημίας, θετικής και αποθετικής, που αυτή θα υποστεί από τις ενέργειες, πράξεις και την εν γένει συμπεριφορά του κατόχου κατά τη διάρκεια του Αγώνα. Πέραν των ανωτέρω, η Π.Α.Ε. επιφυλάσσονται να ζητήσουν την άσκηση ποινικής δίωξης για τυχόν αξιόποινες πράξεις, που θα λάβουν χώρα κατά την προσέλευση, είσοδο, παραμονή και αποχώρηση των κατόχων από το Γήπεδο.
13. Προσωπικά δεδομένα κατόχων: Οι κάτοχοι – θεατές με την αγορά του Εισιτηρίου επιτρέπουν στην Π.Α.Ε. να συγκεντρώνει, να διατηρεί και να επεξεργάζεται τα προσωπικά τους στοιχεία. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς, που καθορίζονται από την κείμενη αθλητική νομοθεσία, καθώς και για ενημερωτικούς σκοπούς και προωθητικές ενέργειες της Π.Α.Ε. και συνεργαζόμενων με αυτήν εταιρειών και χορηγών. Η Π.Α.Ε. θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των στοιχείων αυτών από παράνομη πρόσβαση και αθέμιτη επεξεργασία. Σε περίπτωση που, οι κάτοχοι-θεατές δεν επιθυμούν τη χρήση των προσωπικών τους στοιχείων για ενημερωτικούς σκοπούς και προωθητικές ενέργειες, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Φιλάθλων της Π.Α.Ε..
14. Μη συμμόρφωση με Όρους: Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του κατόχου με έναν από τους παραπάνω Όρους, καθώς και με τους Γενικούς Όρους Εισόδου στο Γήπεδο, η Π.Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να παρακρατήσει την Κάρτα Διαρκείας και να την ακυρώσει.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

1η Περίοδος Διάθεσης (13/06/2013 – 12/07/2013)

  • Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα τη συγκεκριμένη περίοδο να ανανεώσουν την ίδια θέση που είχαν ως κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, με την προσκόμιση της ταυτότητας τους, της κάρτας διαρκείας και του αριθμού φορολογικού μητρώου τους (ΑΦΜ). Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δε μπορεί να προσέλθει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να ανανεώσει την θέση του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, την εξουσιοδότηση, το καρτελάκι του κατόχου και τον αριθμό φορολογικού μητρώου του κατόχου (ΑΦΜ).
  • Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας με την προσκόμιση της ταυτότητας τους και του αριθμού φορολογικού μητρώου τους (ΑΦΜ).
2η Περίοδος Διάθεσης (από 15/07/2013 – 30/08/2013)
Τη συγκεκριμένη περίοδο θα είναι διαθέσιμες για αγορά οι θέσεις που δε θα έχουν αγοραστεί ως εισιτήρια διαρκείας κατά την περίοδο των ανανεώσεων. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δε μπορεί να προσέλθει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του, την εξουσιοδότηση  και τον αριθμό φορολογικού μητρώου του φιλάθλου (ΑΦΜ)