Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

«Εμείς νικητές»


 
Πηγή του εκνευρισμού του Γιώργου Δώνη αποτέλεσαν οι δυο αποβολές παικτών του Δικεφάλου - Κατσικά και Λόρενς - στο φινάλε του...πάρτι με αντίπαλο τον Άρη.
 
 
Αμφότεροι θα αναγκαστούν να απουσιάσουν από την επερχόμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο, στις 7:30.

Όσον αφορά τον Κατσικά, τα βλέμματα στρέφονται πάνω στον Ματέους Βιβιάν, ο οποίος έχει δείξει οτι βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο αποθεραπείας και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά θα επιστρέψει στην ενδεκάδα.
Στη περίπτωση του Λόρενς, όσον αφορά τη θέση στην οποία αγωνίστηκε στα τελευταία παιχνίδια, θα πάρει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Τέλος, ο Έργκους Κάτσε συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα υποχρεωθεί να απουσιάσει από ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ κόντρα σε ΟΦΗ (εκτός), ΑΕΚ (εντός), Κέρκυρα (εκτός) και Πανιώνιο (εκτός).

Για πλάκα 4-1 τον Άρη σε ένα ημίχρονο…



Αντί για να βάλει ο ΠΑΟΚ 8-9 γκολ στον Άρη, αρκέστηκε στα τέσσερα από το πρώτο ημίχρονο κερδίζοντας πολύ εύκολα με 4-1 τους κίτρινους που το μόνο που προσπαθούσαν ήταν να χαλάσουν το παιχνίδι.
Ο Κάκος άφησε το σκληρό παιχνίδι στους παίκτες του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς να τους βγάζει κάρτες και οι κλωτσιές πήγαν σύννεφο!
Αντίθετα με το παραμικρό έβγαζε κάρτες στους παίκτες του ΠΑΟΚ και το ματς στο δεύτερο ημίχρονο ήταν παρωδία…
Ο ΠΑΟΚ τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες (!) με αποβολές του Κατσικά και του Λόρενς στις καθυστερήσεις, ενώ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο Γιαννιώτας.

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι έφτασε στην Τούμπα και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος παρακολούθησε ζωντανά το πρώτο του παιχνίδι ως μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.

ΤΟ ΜΑΤΣ
1' Το παιχνίδι ξεκίνησε (στις 20:30...)
2' Η νύχτα έγινε μέρα πριν αρχίσει το ματς με δεκάδες πυρσούς που άναψαν σε όλο το γήπεδο, το οποίο είναι γεμάτο.

9’ Σέντρα σουτ του Λίνο από αριστερά, ο Βελλίδης μπλόκαρε με δυσκολία με δεύτερη προσπάθεια τη μπάλα.
10’ Σουτ του Σουνά εντελώς άστοχο καμία ανησυχία.


12’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Ρομπέρ έκανε ωραία σέντρα από αριστερά και ο Λόρενς με φοβερό μονοκόμματο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής  έκανε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ!

23’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Λίνο εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Κατσικάς με φοβερή καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ, με τον κόσμο να τραγουδά εν χορώ «Μη σταματάς Δικέφαλε…»

26’ Ο Αθανασιάδης βγήκε τετ-α-τετ με τον Βελλίδη μετά από φοβερή πάσα του Λάζαρ, αλλά έχασε φοβερή ευκαιρία να κάνει το 3-0 καθώς το τερματοφύλακας του Άρη έσωσε την ομάδα του.
27’ Κίτρινη στον Κάτσε για χέρι, είναι η 4η στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής σε κάποιο από τα επόμενα τέσσερα ματς.
30’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Λάζαρ έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά, ο Αθανασιάδης έστρωσε τη μπάλα στον Φωτάκης και αυτός με σουτ έκανε το 3-0! Το πάρτι έχει ξεκινήσει από νωρίς στην Τούμπα…

31' Κίτρινη στον Καπετάνο για θέατρο και διαμαρτυρία.
32' Στην Τούμπα ο κόσμος έχει ανάψει κεριά σε όλο το γήπεδο και οι οπαδοί φωνάζουν «Έλεος, έλεος...»!!!
34’ Ο Λίνο έχασε τετ-α-τετ από αριστερά για να κάνει το 4-0!
36’ Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Λάζαρ να σουτάρει από αριστερά έξω από την περιοχή και η μπάλα να περνάει μόλις άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βελλίδη.
38' ο Γλύκος έκανε φοβερή απόκρουση σε γυριστή κεφαλιά του Καπετάνου στην πρώτη καλή στιγμή του Άρη.
39' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ! Μετά από κόρνερ από δεξιά ο Αγκάνθο μείωσε σε 3-1.
43' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Ρομπέρ έκανε φοβερή σέντρα ασίστ στον Αθανασιάδη και ο Κλάους με εντυπωσιακό «βολ πλανέ» έκανε το 4-1

47' Νέα μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Αθανασιάδη, ο οποίος έχασε και πάλι τετ-α-τετ για το 5ο γκολ του ΠΑΟΚ.
61' Μετά από αναστάτωση στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Πουλίδο από κοντά δεν μπόρεσε να βάλει το 2ο γκολ για τον Άρη.
71' Κίτρινη στον Φωτάκη από τον Κάκο, ο οποίος έχει χαρίσει 3-4 κάρτες σε παίκτες του Άρη.
75' Κίτρινη στον Γεωργιάδη.
85' Πεντάλεπτη διακοπή με ψευτομαγκιές από τους παίκτες του Άρη υπό την ανοχή του Κάκου, ο οποίος τελικά έδειξε τρεις κάρτες σε παίκτες του Άρη και δύο σε παίκτες του ΠΑΟΚ!
90' Απευθείας κόκκινη στον Κατσικά για μαρκάρισμα στο κέντρο!
98' Κόκκινη απευθείας στο Λόρενς ο οποίος ξέσπασε μετά από ένα σκληρό φάουλ του Γιαννιώτα, ο οποίος αποβλήθηκε επίσης αλλά με δεύτερη κίτρινη.

Τέλος του αγώνα, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 4-1 τον Άρη, αλλά έχασε δύο σημαντικούς παίκτες ενόψει του ΟΦΗ με κόκκινες, τον Κατσικά και τον Λόρενς.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Δώνης): Γλύκος, Κατσικάς, Κουμάλο, Λίνο, Έτο, Κάτσε (67' Γεωργιάδης), Λάζαρ, Φωτάκης, Ρομπέρ (79' Σαλπιγγίδης), Λόρενς, Αθανασιάδης (89' Πέλκας).
Άρης (Κατσαβάκης): Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Πουλίδο, Ψυχογιός, Καζναφέρης (63' Αγγελούδης), Νταμαρλής (46' Παπαστεργιανός), Κοέλιο, Σουνάς (46' Μαργαρίτης), Καπετάνος, Γιανιώτας, Αγκάνθο.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσος Κάκος (Κέρκυρας)

«Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μαγικά γκολ!»

Ο Μάκης Κατσαβάκης στις δηλώσεις του μίλησε για μία πολύ άσχημη μέρα για τον Άρη, λόγω της ήττας με 4-1. Βέβαια μίλησε και για τύχη (;) του ΠΑΟΚ για να δικαιολογήσει όσο μπορούσε τα αδικαιολόγητα… Ωστόσο μίλησε και για μαγικά γκολ του Δικεφάλου.
Αναλυτικά είπε:
«Ήταν μία άσχημη μέρα για τον Άρη και τον κόσμο του. Για όλους. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δυστυχώς δεν μπορέσαμε ποτέ να μπούμε. Ο ΠΑΟΚ έβαζε φοβερά και δύσκολα γκολ και το 4ο γκολ ήταν μαγικό. Εμείς  ίσως πιστέψαμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι στο 3-1, κάναμε προσπάθεια να ξαναμπούμε στο παιχνίδι, είχαμε δύο περιπτώσεις καλές, αλλά πολλά παιδιά βρέθηκαν σε άσχημη μέρα. Ίσως πίστευαν ότι ο ΠΑΟΚ θα ήταν εύκολη υπόθεση. Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα καλό αλλά και τυχερό παιχνίδι, παρασυρόμενος και από τον κόσμο του. Ξαναλέω ότι είναι άσχημη μέρα για τον Άρη..»
Έπαιξαν καθοριστικό ρόλο τα γρήγορα γκολ του ΠΑΟΚ, αλλά ήταν γκολ δύσκολα και με δύσκολα ποσοστά μπαίνουν τέτοια γκολ κάτω από 10-15 %. Μετά μας κυρίευσε η νευρικότητα. Ούτε πάσα μπορούσαμε να κάνουμε για να απειλήσουμε…».
Ρωτήθηκε για τη συμπεριφορά του Γιαννιώτα και είπε:
«Είναι γεγονός ότι για τον Γιάνννη χρειάζεται μία προσπάθεια να προσγειωθεί. Μετά όμως θα λένε ότι έχω πρόβλημα με τους παίκτες αν κάνω κάτι σκληρό. Θα τον βρει το δρόμο του πάντως».
Για το ότι έπαιξε αρκετά ανοιχτά ο Άρης είπε:
«Όλα τα παιχνίδια προσπαθούμε να παίξουμε ψηλά. Αλλά πουλώντας τη μπάλα εύκολα, και με ον ΠΑΟΚ να έχει ηρεμία και κάθετες πάσες ήρθαν τα γκολ του ΠΑΟΚ. Εντολές τι να δώσω; Στο 2-0;  Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα λάθη μας ήταν και τυχερός…»
Για την επόμενη μέρα είπε:
«Σίγουρα ο κόσμος έχει δίκαιο ότι και να πει, αλλά στο ποδόσφαιρο μέσα είναι όλα τα αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ έχει κορμό από πέρυσι. Έχει και καλούς έμπειρους παίκτες. Εμείς κτίζουμε μία νέα ομάδα. Χρειάζεται ηρεμία και υπομονή».
Όσο για την ένταση στο τέλος;
«Δεν είναι σωστό και από τις δύο πλευρές. Απαράδεκτο και για τις δύο ομάδες…»

«Ο Κάκος χάλασε το παιχνίδι»

Ο Γιώργος Δώνης ήταν έξω φρενών αμέσως μετά από το φινάλε του αγώνα με τον Άρη παρά τη νίκη με 4-1. Ο τεχνικός του Δικεφάλου τα είχε με τον Τάσο Κάκο (όπως και ΟΛΟΣ ο ΠΑΟΚ) ο οποίος με την πρωτοφανή ανοχή που έδειξε στα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των παικτών του Άρη και με την εξάντληση της αυστηρότητάς του σε κάθε φάση σε παίκτη του Δικεφάλου χάλασε το παιχνίδι στο τέλος και πλήγωσε την ομάδα με δύο αποβολές, του Κατσικά και του Λόρενς.
Ο Δώνης μιλώντας στη NOVA αμέσως μετά από το παιχνίδι τόνισε ότι:
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, είχε καλό ρυθμό και πολλές φάσεις. Είχε την ιδιαιτερότητα τοπικού ντέρμπι. Εμείς ασχοληθήκαμε με την επίθεσή μας παρά με την άμυνα. Για να χαλάσει το παιχνίδι έπαιξε ρόλο ο κακός διαιτητής, που πήρε κάποιες κακές αποφάσεις. Για να μείνουμε εμείς με εννιά παίκτες και όλη αυτή εικόνα να αλλάξει θεωρώ ότι έγινε λόγω του διαιτητή…», είπε λακωνικά ο Δώνης.

Ο Σαββίδης στα αποδυτήρια!

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν βρέθηκε απλά στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το άνετο 4-1 του ΠΑΟΚ επί του Άρη, αλλά αμέσως μετά από το τέλος της αναμέτρησης, βρέθηκε και στα αποδυτήρια της ομάδας για να μοιράσει συγχαρητήρια!
Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου πήγε στα αποδυτήρια και για το λόγω αυτό έχει καθυστέρηση η συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Δώνη, ο οποίος μισή ώρα μετά από το τέλος του αγώνα, ακόμη δεν έχει ανέβει στην αίθουσα Τύπου, παρότι ο Μάκης Κατσαβάκης έχει τελειώσει εδώ και αρκετή ώρα τις δηλώσεις του…

«Ξεκούραστα στο 4-1…»

Ένας από τους πρώτους παίκτες του ΠΑΟΚ που έκαναν δηλώσεις μετά από το ξεκούραστο 4-1 επί του Άρη, ήταν ο Έτο, ο οποίος τόνισε ότι ήταν κρίμα για το Δικέφαλο οι δύο αποβολές στο τέλος.
Μεταξύ άλλων είπε:
"Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με μια τέτοια νίκη. Δεν χρειαζόταν να τρέχουμε πολύ για να μην κουραστούμε. Να έχουμε δυνάμεις για το επόμενο ματς".
Για τις αποβολές στο τέλος τόνισε: "Κάποιοι παίκτες έχασαν τον έλεγχο, είναι κρίμα για εμάς. Πρέπει να έχουμε μια μεγάλη γιορτή και όχι αυτά που έγιναν στο τέλος".
Για το ότι ήταν στο γήπεδο ο Σαββίδης ο Βραζιλιάνος είπε: "Είναι πολύ καλό για εμάς, πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι. Μας ευχαριστεί που ήταν στο γήπεδο. Ηρθε να μας συγχαρεί και αυτό μας χαροποίησε".

Ο Κάκος στερεί από ΠΑΟΚ τρεις παίκτες

Ο Κάκος έκανε μία από τις χειρότερες διαιτησίες του στο δεύτερο ημίχρονο σε βάρος του ΠΑΟΚ, καθώς σε ένα ματς στο οποίο ο Δικέφαλος προηγούνταν με 4-1 από το πρώτο μέρος απέβαλε δύο παίκτες του ΠΑΟΚ και έδειξε κίτρινες σε άλλες έξι κίτρινες κάρτες σε ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου!!!
Καταρχάς η πρώτη κίτρινη που έδωσε στο πρώτο μέρος στον ΠΑΟΚ, ήταν στον Κάτσε, η οποία ήταν και η 4η συνολικά για τον παίκτη του Δικεφάλου, ο οποίος θα πρέπει να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής σε ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς.
Κίτρινες έδειξε ο Κάκος και στον Κουμάλο, τον Φωτάκη, τον Γεωργιάδη, τον Κατσικά και τον Σταφυλίδη που ήταν στον πάγκο (!) ενώ απέβαλλε με απευθείας κόκκινες κάρτες τους Κατσικά και Λόρενς.
Οι δύο τελευταίοι, ο Λόρενς και ο Κατσικάς θα απουσιάσουν σίγουρα από το ματς με τον ΟΦΗ που ακολουθεί το προσεχές Σάββατο στο Ηράκλειο, όπου ο ΠΑΟΚ θα πάει για την 4η σερί του νίκη στο πρωτάθλημα…

Βλέπανε και εφιάλτες!!!

Η ήττα με 4-1 μάλλον κάθισε βαριά στους παίκτες του Άρη, οι οποίοι άρχισαν να βλέπουν και εφιάλτες!
Ο νεαρός Νίκος Αγγελούδης δήλωσε ότι είδε στο ταμπλό του γηπέδου να αναγράφονται οι λέξεις "σεξ και βία" !!!
Αυτό δεν το είδε κανένας άλλος, παρά μόνο ο νεαρός παίκτης του Άρη…
«Δεν ξέρω πόσοι το είδατε, εγώ πάντως είδα για τρία δευτερόλεπτα να γράφεται στο φωτεινό πίνακα η φράση σεξ και βία», τόνισε ο Νίκος Αγγελούδης.
Δηλώσεις για το ματς δεν έκανε άλλες, καθώς μάλλον κοιτούσε μόνο το φωτεινό πίνακα εκστασιασμένος από το 4-1…
Τι άλλο θα ακούσουμε, ρε; Αν είναι δυνατόν...
Η αλήθεια είναι πάντως ότι στο τέλος του αγώνα στην Τούμπα ακούγονταν κλαρίνα από τα μεγάφωνα. Αυτό όντως έγινε.

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ 4-1 (ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ)
















ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΜΠΑ(ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ)