Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0 (ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ)











Μιλά ο... Δήμιος της ΑΕΚ!

Ο Γιώργος Γεωργιάδης σκόραρε για δεύτερη φορά φέτος επί της ΑΕΚ, καθώς εκτός από το χρυσό γκολ που σημείωσε σήμερα στη νίκη του ΠΑΟΚ με 1-0 επί της Ένωσης, είχε πετύχει και ένα εκπληκτικό γκολ στο 0-2 με την Ένωση στο ΟΑΚΑ.
Μιλώντας για τη νίκη του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ ο νεαρός μεσοπειθετικός είπε:

"Εξαρχής είπαμε ότι στόχος μας είναι η πρώτη θέση στα πλέι οφ. Νομίζω ότι δίκαια πήραμε το παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος χάσαμε ευκαιρίες και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ήμασταν καλύτεροι. Θέλαμε το γκολ και ο Θεός μας βοήθησε να κερδίσουμε το παιχνίδι…».

"Αδιαπραγμάτευτη η 1η θέση!"

  



Ο Κώσταs Σταφυλίδης έκανε μία εξαιρετική προσπάθεια στη φάση από την οποία προήλθε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ.
Στις δηλώσεις του μετά από το παιχνίδι τόνισε ότι η νίκη επί της ΑΕΚ βοηθάει για να γίνει καλύτερη η κατάσταση για τον ΠΑΟΚ και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί να βγει πρώτος στα πλέι οφ.
Αναλυτικά τόνισε:
«Ήμασταν σοβαροί στη μεγαλύτερη διάρκεια. Ακόμη και εκεί που χάσαμε την αυτοσυγέντρωση μας κρατήσαμε το μηδέν. Στο τέλος βγήκαμε μπροστά και ήρθε το γκολ. Κάθε παιχνίδι κρίνεται στη δύναμη, ιδίως όταν παίζουμε στην έδρα μας. Έχουμε όλα τα φόντα για την πρώτη θέση. Όταν ξεκινάς με νίκη τα πράγματα γίνονται καλύτερα».

Απολαυστικός πάλι ο Μπόλονι!


Ο Λάσλο Μπόλονι μιλώντας μετά από ματς με την ΑΕΚ και τη νίκη με 1-0 στην πρεμιέρα των φετινών πλέι οφ είπε:
«Πιστεύω ότι δεν είδαμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Είδαμε ένα ματς με πολύ νευρικότητα. Είδαμε ένα παιχνίδι με πολλές μονομαχίες, νευρικότητα και λιγότερο ποδόσφαιρο.
Ίσως το πρώτο ημίχρονο ήταν λίγο καλύτερο.
Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την κυριαρχία μας. Το πρέσινγκ της ΑΕΚ –παρόλο που δεν ήταν τόσο δυνατό-  αποδιοργάνωσε τις γραμμές μας.
Και γι΄αυτό κάναμε κάποια ατομικά τεχνικά λάθη και είμαστε τυχεροί που δεν κατάφεραν να σκοράρουν οι αντίπαλοι σε εκείνο το διάστημα.
Μετά μας βοήθησαν πολύ οι αλλαγές που κάναμε.
Σήμερα πραγματικά κέρδισε η ομάδα και όχι ένας ή δύο παίκτες…
Σίγουρα έχω και άλλα συμπεράσματα αλλά σήμερα θα προσπαθήσω να κρατήσω μόνο τη νίκη…»
Σε ερώτηση για το αν έπρεπε να πάρει περισσότερα ρίσκα ο ΠΑΟΚ, καθώς η ΑΕΚ φάνηκε ότι έπαιξε ξεκάθαρα για την ισοπαλία, ο Μπόλονι απάντησε:
«Κι εγώ αισθάνθηκα το ίδιο. Αλλά εμάς δεν ήταν αυτή η φιλοσοφία μας (να παίξουμε για την ισοπαλία) και κάναμε αλλαγές για να γίνουμε καλύτεροι στα τελευταία 20 μέτρα στην αντίπαλη περιοχή.
Βάλαμε 3 επιθετικούς και πήραμε κάποιο ρίσκο στο κέντρο.
Ίσως γι΄ αυτό ο θεός του ποδοσφαίρου ήταν μαζί μας στο τέλος.
Δε λέω ότι δε δουλέψαμε για τη νίκη. Δεν κάναμε συντήρηση σήμερα.
Είχαμε κάποιες καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο, μία καλή ευκαιρία στην οποία ίσως έγινε και πέναλτι (δεν είμαι σίγουρος αν ήταν ) αλλά όπως και να έχει δουλέψαμε πολύ σκληρά και δεσμευτήκαμε για τη νίκη.
Αλλά είδαμε και κάποια αρνητικά στοιχεία στο σημερινό ματς με  πρώτο τη νευρικότητα.
Επίσης  μερικοί παίκτες δεν ξέρω γιατί μου φάνηκαν κουρασμένοι.
Είδαμε τον Έτο να μην έχει ρυθμό μετά από τη μεγάλη του απουσία.
Εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στη συνέχεια»

Αλλάζει η ψυχολογία των αγώνων μετά από τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ;
«Δεν ήμουν κακός στα μαθηματικά όταν ήμουν στον σχολείο. Τώρα όμως μπορώ να υπολογίσω μόνο μέχρι το επόμενο παιχνίδι».

Έπαιξε ρόλο ότι ήξερε ο ΠΑΟΚ το άλλο αποτέλεσμα; Φάνηκε να έχει και πάλι μεγαλύτερο πρόβλημα στην Τούμπα…
«Όχι δεν το πιστεύω αυτό. Ήμασταν νευρικοί επειδή ξεκίνησαν τα πλέι πλέι οφ και θέλαμε να κερδίσουμε. Γιατί αισθανθήκαμε ότι ο κόσμος ήταν  ξανά κοντά μας και  θέλαμε να τους δώσουμε θετικές απαντήσεις.
Πίσω μας είχαμε μία πολύ δύσκολη χρονιά.
Φυσιολογικά το καλό αποτέλεσμα στην Αθήνα έπρεπε να μας κάνει να χαρούμε όχι να είμαστε νευρικοί».
-Ο ΠΑΟΚ είχε ένα νεκρό 30λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο. Γιατί δεν έγιναν νωρίτερα οι αλλαγές;
«Όχι… δεν τον πιστεύω αυτό. Αυτή είναι μία πραγματικά πολύ υποθετική ερώτηση. Δεν μπορώ να απαντήσω σε τέτοιο ερώτημα. Μόνο κάποιος πάνω από μένα θα μπορούσε να απαντήσει…»
Για το Σταφυλίδη και την ωραία ενέργεια που έκανε στη φάση πριν από το γκολ…
«Αυτό θα πρέπει να είναι ένα κίνητρο για όλους. Ξέρω ότι είναι καλό να αισθάνεσαι ότι είσαι στην 11άδα. Αλλά επίσης και ο προπονητής έχει την ευθύνη για τις επιλογές.
Δε θέλω να βλάψω κάποιον που  πρέπει να βοηθήσει. Ο Στεφυλίδης είναι καλό παράδειγμα για τους άλλους νεαρούς  παίκτες που έρχονται και δουλεύουν μαζί μας».
Επειδή μίλησε για κούραση, ρωτήθηκε αν θα πάει σε ροτέισον στα πλέι οφ;
«Έχουμε τη στρατηγική μας για την αποθεραπείας των παικτών η οποία ήδη ξεκίνησε. Δεν είμαι κάποιος που του αρέσει να αλλάζει πολύ την ομάδα του. Αλλά αν χρειαστεί θα το κάνω.
Δε θέλω να παραλείψω να αναφερθώ στους οπαδούς μας. Έκαναν μία σπουδαία εμφάνιση μας βοήθησαν μαζικά και τους ευχαριστούμε. Η αγάπη τους μας έδωσε την λίγη παραπάνω ενέργεια που θέλαμε για να φτάσουμε στη νίκη.  Ίσως από εκεί πήρε δύναμη και ο Σταφυλίδης για τη δική του φοβερή ενέργεια…»

Κωστένογλου: «Άδικα χάσαμε…»
Ο Νίκος Κωστένογλου στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχασε το ματς από τον ΠΑΟΚ με ένα γκολ στο 86’, αλλά ήταν και σοκαρισμένος από το πρόβλημα που προέκυψε με τη διακομιδή του νεαρού Ταξιάρχη Φούντα στο Ιπποκράτειο αφού μετά από το παιχνίδι λιποθύμησε και είχε πρόβλημα στην αναπνοή.
Αναλυτικά ο Κωστένογλου είπε :

«Έχω μια ένταση με την περίπτωση του Φούντα και δεν μπορώ να πω πολλά. Είχε ένα χτύπημα στο κεφάλι, δεν μπορούσε να αναπνεύσει, πήγε στο νοσοκομείο. Ήταν δύσκολες στιγμές για όλους μας.

Το παιχνίδι το χάσαμε άδικα, δεχτήκαμε ένα γκολ στο 87’, όταν στο δεύτερο ημίχρονο, νομίζω ότι κυριαρχήσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ είχε καλύτερη κυκλοφορία, έχασε δύο ευκαιρίες, αλλά κι εμείς είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Λυμπερόπουλο.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ δεν απείλησε, είχαμε τον πλήρη έλεγχο, δυστυχώς από μια αδράνεια, δεχτήκαμε το γκολ.
Ψηλά το κεφάλι, πρέπει να προχωρήσουμε, τα παιχνίδια είναι κοντά, θα είναι μια δύσκολη πορεία. Συγχαρητήρια στον Μπουγαίδη και τον Φούντα, που έκαναν πραγματικά μεγάλη προσπάθεια και είναι από τους διακριθέντες. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου».

Στο -2 από τον ΠΑΟ με πελάτισσα την ΑΕΚ!

Ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα των πλέι οφ κατάφερε με τη νίκη του επί της ΑΕΚ στην Τούμπα με 1-0 να μειώσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ο οποίος έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.
Έτσι ο Δικέφαλος από το -4 που ήταν βρίσκεται πλέον στο -2 από τους πράσινους και μπορεί να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια των πλέι οφ για τη μάχη που θα γίνει για το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Μετά από τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:
1.Παναθηναϊκός……5
2.ΠΑΟΚ…………………3
3.Ατρόμητος…………1
4.ΑΕΚ……………………0

Τη 2η αγωνιστική που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα 7 Μαΐου υπάρχουν τα εξής παιχνίδια:
Ατρόμητος – ΠΑΟΚ (17:45)
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (20:00)

ΠΕΛΑΤΙΣΑ Η ΑΕΚ!

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε το φετινό σερί που έχει με την ΑΕΚ! Σε τέσσερα ματς (δύο στο πρωτάθλημα, ένα στο Κύπελλο και ένα στα πλέι οφ) ο Δικέφαλος του Βορρά μετράει φέτος ισάριθμες νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ!
Ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει στο ματς του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος με 3-0, μετά κέρδισε με 2-0 στο Κύπελλο, ακολούθησε το 0-2 στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος μέσα στο ΟΑΚΑ και σήμερα το 1-0 στην πρεμιέρα των πλέι οφ.
Αν μετρήσουμε και το περσινό 2-1 στα πλέι οφ, ο ΠΑΟΚ μετράει πέντε σερί νίκες επί της ΑΕΚ μέσα σε ένα χρόνο!
Ειδικά φέτος εκτός από τις 4Χ4 νίκες επί της ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ μετράει πλέον και 8-0 γκολ!

Ο killer Γεωργιάδης έβαλε τον ΠΑΟΚ σε τροχιά διάκρισης!

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε κεφάτα τα πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά το χρυσό γκολ του Γιώργου Γεωργιάδη στο 87΄, που για μία ακόμη φορά τιμωρεί την ΑΕΚ, του έδωσε τη νίκη με 1-0.
Ο Δικέφαλος του Βορρά ξεκίνησε με ντεζαβαντάζ τη διαδικασία, αλλά η ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο (1-1 στο ΟΑΚΑ, 4΄Πίτου Γκαρσία - 54΄Τοτσέ) και η νίκη επί της ΑΕΚ τον βάζει ξανά σε τροχιά για να διεκδικήσει την πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Λεπτό προς λεπτό:

Πρόβλημα με τον Βάργκας για την ΑΕΚ. Αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ζέσταμα και τη θέση του παίρνει ο Φούντας.
1΄Αρχιζει ο αγώνας
2΄Σέντρα σουτ του Λίνο, βρήκε στον Κοντοέ, κόρνερ.
6΄Απευθείας φάουλ του Πάμπλο Γκαρσία από δεξιά, μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
8΄Ξαφνικό δυνατό σουτ του Λεονάρντο, πάνω από την εστία του Χαλκιά.
13΄Φάουλ του Λεονάρντο, συρτά η μπάλα άουτ.
15΄Πάσα του Σαλπιγγίδη, ο Φωτάκης μόνος στην περιοχή, δεν έπιασε καλά το σουτ, νέα σέντρα, έδιωξαν σε κόρνερ.
21΄Σουτ του Σιαλμά, άουτ
30΄Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Πάσα του Καφέ με κεφαλιά στον Λυμπερόπουλο, που μόνος απέναντι από τον Χαλκιά, πλάσαρε αλλά νικήθηκε από τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια πήρε κεφαλιά, αλλά μπλόκαρε ο Χαλκιάς.
32΄Απίστευτη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Σέντρα πάρε βάλε του Σαλπιγγίδη, ο Αθανασιάδης σε άδεια εστία με προβολή δεν μπόρεσε να πλασάρει, ουσιαστικά ήταν σαν να απέκρουσε!!!
33΄Γέμισμα στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ, μόνος του ο Φωτάκης πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα άουτ!
38΄Νέα μεγάλη ευκαιρία! Από βολέ του Χαλκιά, ο Αθανασιάδης άφησε πίσω τον Κοντοέ, σούταρε διαγώνια έξω από την περιοχή, δύσκολα ο Κωνσταντόπουλος έδιωξσε σε κόρνερ.
42΄Μικρή διακοπή στο παιχνίδι.
45΄Τελευταίο σφύριγμα από τον Κάκο στο πρώτο ημίχρονο.
46΄Αρχισε το δεύτερο ημίχρονο
50΄Παράλληλη σέντρα του Σαλπιγγίδη στο πέναλτι,ο Γεωργεας έσπρωξε τον Λίνο, δεν έδωσε το πέναλτι ο Κάκος.
51' Μόνος του ο Καφές στο πέναλτι έκανε στραβοκλοτσιά!
63΄Πρώτη κίτρινη στον αγώνα στον Μάκο
65΄Σηκώνει τον Ιβιτς ο Μπόλονι, ζεσταίνεται η κερκίδα.
68΄Ο Ιβιτς στη θέση του Λάζαρ.
70΄Σουτ του Φούντα άουτ. Η ΑΕΚ αλλάζει συνέχεια θέσεις των ακραίων επιθετικών.
73΄Φάουλ για την ΑΕΚ, ετοιμάζεται ο Γεωργιάδης.
74΄Ο Γεωργιάδης παίρνει τη θέση του Λίνο.
78΄Αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, δεν ήταν καλή η μπαλιά του Ιβιτς. Κόρνερ του Γκαρσία, απευθείας άουτ.
79΄Ο Νιμανί στη θέση του Σαλπιγγίδη, κλείνει τις αλλαγές ο Μπόλονι.
80΄Κίτρινη κάρτα στον Λυμπερόπουλο.
82΄Ο Λαγός στη θέση του Σιαλμά.
84΄Παρά λίγο λάθος, έδιωξε ο Χαλκιάς. Κίτρινη κάρτα στον Καφέ στην κόντρα επίθεση.
86΄Κίτρινη κάρτα στον Νιμανί.
86΄Ο Μπέλεκ αντί του Λυμπερόπουλου.
87΄ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!! 1-0 με Γεωργιάδη! Ο Σταφυλίδης πήρε την μπάλα από αριστερά και έκανε μια κούρσα, σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Γεωργιάδη που την έστειλε στα δίχτυα.
88΄Κίτρινη κάρτα στον Γεωργιαδη για τους πανηγυρισμούς.
90΄Ο Τσίτας στη θέση του Μάκου.
90+2 Κίτρινη στον Ιβιτς, αλλά δύο λεπτά καθυστερήσεις.
90+3 Φαουλ του Καράμπελα, κεφαλιά του Καφέ άουτ.
90+4 Κρίσιμη επέμβαση του Ετο.
Τελος στον αγώνα.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Ετο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Λίνο, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.
Στον πάγκο: Κρέσιτς, Αποστολόπουλος, Μπαλάφας, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Ιβιτς, Νιμανί. Εκτός 18άδας οι Γιάννου και Ρομπέρ
ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας, Καράμπελας, Μπουγαίδης, Κοντοές, Φούντας, Μάκος, Καφές, Σιαλμάς, Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος.
Στον πάγκο: Αραμπατζής, Μπέλεκ, Τσίτας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Χέλγκασον.
Διαιτητής: Τάσος Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Δημήτρης Γούκος (Ηπείρου), Χρήστος Σωτηρόπουλος (Αχαϊας)
Τέταρτος διαιτητής: Δημήτριος Θάνος (Γρεβενών)
Παρατηρητής: Γεώργιος Αμυγδαλής (Σερρών)