Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Στο -2 από τον ΠΑΟ με πελάτισσα την ΑΕΚ!

Ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα των πλέι οφ κατάφερε με τη νίκη του επί της ΑΕΚ στην Τούμπα με 1-0 να μειώσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ο οποίος έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.
Έτσι ο Δικέφαλος από το -4 που ήταν βρίσκεται πλέον στο -2 από τους πράσινους και μπορεί να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια των πλέι οφ για τη μάχη που θα γίνει για το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Μετά από τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:
1.Παναθηναϊκός……5
2.ΠΑΟΚ…………………3
3.Ατρόμητος…………1
4.ΑΕΚ……………………0

Τη 2η αγωνιστική που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα 7 Μαΐου υπάρχουν τα εξής παιχνίδια:
Ατρόμητος – ΠΑΟΚ (17:45)
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (20:00)

ΠΕΛΑΤΙΣΑ Η ΑΕΚ!

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε το φετινό σερί που έχει με την ΑΕΚ! Σε τέσσερα ματς (δύο στο πρωτάθλημα, ένα στο Κύπελλο και ένα στα πλέι οφ) ο Δικέφαλος του Βορρά μετράει φέτος ισάριθμες νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ!
Ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει στο ματς του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος με 3-0, μετά κέρδισε με 2-0 στο Κύπελλο, ακολούθησε το 0-2 στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος μέσα στο ΟΑΚΑ και σήμερα το 1-0 στην πρεμιέρα των πλέι οφ.
Αν μετρήσουμε και το περσινό 2-1 στα πλέι οφ, ο ΠΑΟΚ μετράει πέντε σερί νίκες επί της ΑΕΚ μέσα σε ένα χρόνο!
Ειδικά φέτος εκτός από τις 4Χ4 νίκες επί της ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ μετράει πλέον και 8-0 γκολ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου