Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ο... συνωστισμός στο κέντρο και οι αποφάσεις Μπόλονι

Από τη στιγμή που ο τραυματισμός του Λάζαρ δε φάνηκε ότι είναι σοβαρός, ο Μπόλονι διαθέτει μια... στρατιά παικτών για το κέντρο, σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια που οι απουσίες τού δημιουργούσαν ποικίλα προβλήματα. Οι Γκαρσία και Λάζαρ μοιάζουν «δεμένοι» με την ενδεκάδα, όμως υπάρχει και ο Φωτάκης, όπως και ο Ίβιτς που διεκδικούν τη θέση του επιτελικού.
 
 
Σε δεύτερη μοίρα μπαίνει ο Απόστολος Γιάννου, ενώ λογικά ο Μπόλονι θα αφήσει εκτός αποστολής τον νεαρό, Κώστα Παναγιωτούδη, από τη στιγμή που διαθέτει αρκετά... όπλα στη φαρέτρα του για το κέντρο.

Σε ό, τι αφορά τη θέση του επιτελικού σίγουρα τόσο η επιλογή του Φωτάκη όσο και του Ίβιτς είναι αρκετά αξιόπιστες, όμως σε παιχνίδια που χρειάζεται να βγάλει ο ΠΑΟΚ αρκετές φάσεις και να πιέσει από το πρώτο λεπτό τον αντίπαλό του, ενδεχομένως ο Σέρβος μεσοεπιθετικός να ταιριάζει καλύτερα.

Σε ό, τι αφορά το δίδυμο που θα παίξει μπροστά από τα στόπερ, οι Γκαρσία και Λάζαρ μοιάζουν σχεδόν αναντικατάστατοι μια και βοηθούν τόσο στον ανασταλτικό τομέα όσο και στον δημιουργικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου