Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Αρεσαν οι νέοι στο φιλικό (1-0) με τον Αστέρα

Την ευκαιρία να διαπιστώσει την κατάσταση των παικτών που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα, αλλά και να τεστάρει την πρόοδο νεαρών παικτών και από την ομάδα νέων, είχε χθες ο Λάσλο Μπόλονι στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.
Ο ΠΑΟΚ, κέρδισε 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα στο φιλικό με την ομάδα του Γιώργου Κούτση, με ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι προς το τέλος της αναμέτρησης (86’) και τα κυριότερα συμπεράσματα είναι δύο. Οι νεαροί (που έπαιξαν στο τελευταίο κομμάτι του φιλικού) άρεσαν και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ οι δύο Βραζιλιάνοι Λεονάρντο, Σπαντάσιο (που έπαιξαν για 60’) έδειξαν ότι θέλουν ακόμα δουλειά για να είναι σε θέση να ενισχύσουν όπως πρέπει την ομάδα. Απλά ο Σπαντάσιο φαίνεται να είναι ένα βήμα μπροστά από τον συμπατριώτη του. Αξιομνημόνευτη και η πρώτη συμμετοχή του Γιώργου Κατσικά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έστω και σε φιλική αναμέτρηση.
Το φιλικό διήρκεσε δύο 30λεπτα και ένα 40λεπτο (η επιμήκυνση στο τρίτο κομμάτι αποφασίστηκε στην πορεία από τον Μπόλονι που ήθελε να δει τους μικρούς), ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στον Αγροτικό έπαιξαν και δύο παίκτες που είναι δανεικοί φέτος από τον ΠΑΟΚ, οι Γιακουμής και Πετρίσεβιτς.
Στην αρχή του ματς, ο Γλύκος ήταν τερματοφύλακας, στόπερ οι Κατσικάς και Μπαλάφας, δεξί μπακ ο Αποστολόπουλος, αριστερά ο Λεονάρντο, οι δύο αμυντικοί χαφ Παναγιωτούδης και Πέλκας, αριστερό χαφ ο Πόποβιτς, δεξί ο Γεωργιάδης, επιτελικό χαφ ο Σπαντάτσιο και μοναδικός προωθημένος ο Απόστολος Γιάννου.
Στο πρώτο 30λεπτο, τρεις ήταν οι καλές στιγμές. Στο 1’ σουτ του Πόποβιτς έφυγε άουτ, στο 9’ ο Γιακουμής απέκρουσε σουτ του Παναγιωτούδη και στο 30΄ ο Γεωργιάδης εκτέλεσε φάουλ και μετά από απόκρουση του Γιακουμή με τα ακροδάχτυλα, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αγροτικού Αστέρα. Στο κόρνερ που εκτελέστηκε, ο Γιάννου προσπάθησε να εκμεταλλευτεί μια σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα, χωρίς επιτυχία.
Στο δεύτερο 30λεπτο και στο 41’ ένα δυνατό χτύπημα στον Γεωργιάδη, ανάγκασε τον Μπόλονι να τον αντικαταστήσει με τον Πέλκα για να τον προστατέψει. Στο 42’ σουτ του Σπαντάσιο έφυγε ελάχιστα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, φάουλ πάλι του Σπαντάσιο έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 45’ σουτ του Προβατίδη μπλόκαρε ο Γλύκος. Στο 50’ ύστερα από μπαλιά του Σπαντάσιο, ο Γιάννου πλάσαρε, ο Λαμπάκης απέκρουσε και ο Πόποβιτς που πήρε το ριμπάουντ έστειλε την μπάλα άουτ. Όπως φαίνεται και από τις φάσεις, σε αυτό το ημίωρο ο Σπαντάσιο ήταν πολύ καλός, με οργάνωση του παιχνιδιού και αρκετά σουτ.
Στο τρίτο και τελευταίο ημίωρο, ο Μπόλονι έδωσε οδηγίες για 7-8 λεπτά. Έβαλε αριστερό μπακ τον Κωνσταντινίδη αντί του Λεονάρντο, στη θέση του Μπαλάφα τον Ιντζίδη, τον Κίτσιου αντί του Σπαντάτσιο, τον Ταουσιάνη αντί του Πόποβιτς και στη θέση του Γιάννου μπήκε ο Βασίλης Παπαδόπουλος. Κάτω από τα δοκάρια έμεινε ο Γλύκος, δεξί μπακ ο Αποστολόπουλος, αμυντικά χαφ ήταν οι Λαμπάκης, Παναγιωτούδης, επιτελικός ο Κίτσιου, δεξί χαφ ο Ταουσιάνης, αριστερό ο Πέλκας και στην επίθεση ο Παπαδόπουλος.
Στο 63’ φάουλ του Κωνσταντινίδη έφυγε άουτ και στο 69’ ο Γουναρίδης απέκρουσε σουτ του Παναγιωτούδη. Στο 86’ ο Πέλκας ανατρέπεται από τον Γουναρίδη και το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Αποστολόπουλος χαρίζοντας τη νίκη στον ΠΑΟΚ. Προς το τέλος του αγώνα καλές προσπάθειες έκαναν και οι παίκτες του Αστέρα, αλλά δεν έφτασαν στην ισοφάριση.
Διαιτητής ήταν ο Χοακίμ Πρέτο, ενώ ο Λάζλο Μπόλονι δεν κάθισε στον πάγκο, αλλά στην απέναντι πλευρά για να βλέπει καλύτερα. Από τους νεαρούς ξεχώρισαν οι Παναγιωτούδης, Πέλκας και Πόποβιτς, ενώ ο Κατσικάς φάνηκε λίγο τρακαρισμένος, αφού τώρα ουσιαστικά μαθαίνει τους συμπαίκτες του. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ενδεκάδα του Αγροτικού Αστέρα, εκτός από τους Γιακουμή και Πετρίσεβιτς που είναι δανεικοί, αγωνίστηκαν και οι Βοσκόπουλος, Προβατίδης που είχαν αγωνιστεί στην ομάδα νέων του ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων ήταν:
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Αποστολόπουλος, Λαμπάκης, Κατσικάς, Λεονάρντο (60΄ Κωνσταντινίδης), Μπαλάφας (60΄ Ιντζίδης), Παναγιωτούδης, Γεωργιάδης (41΄ Πέλκας), Πόποβιτς (60΄ Ταουσιάνης), Σπαντάσιο (60΄ Κίτσιου), Γιάννου (60΄ Παπαδόπουλος)
Αγροτικός Αστέρας: Γιακουμής (30΄ Λαμπάκης – 60’ Γουναρίδης), Καραμουκίδης (44΄ Βαφέας), Ασπρίδης (60’ Μάντζιος), Βοσκόπουλος (60’ Ελευθεριάδης), Μαργαρίτης (60’ Παπακωνσταντίνου), Τσουκαλίδης (70’ Σαχινίδης), Πετρίσεβιτς (50’ Αβραμόπουλος), Καρακατσάνης (70’ Βουτσιάς), Σίνης (70’ Σολομωνίδης), Προβατίδης (60’ Σπαχής), Καπνίδης (60’ Οκουμούσης)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου