Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Ο ΠΑΟΚ θα σκοράρει και θα επιστρέψει με θετικό αποτέλεσμα

Την άποψή πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει σήμερα απέναντι στη Σάλκε, εξέφρασε ο Γιάννης Ματζουράκης.
 
 
Ο τεχνικός της Καλλονής και πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, είπε χαρακτηριστικά: «Ο ΠΑΟΚ έχει ενισχυθεί, τον περιμένω πιο δυνατό από ότι με τη Μέταλιστ. Είναι πολύ σημαντικό να έχει καλή συγκέντρωση γύρω από το κέντρο, δεν είναι σωστό να οπισθοχωρήσει. Μπορεί να αξιοποιηθεί ο Στοχ, γιατί έχει την ταχύτητα να βγει στην αντεπίθεση και να προκαλέσει προβλήματα στη Σάλκε. Επίσης είναι σε καλή φόρμα και ο Λάζαρ και είναι πολύ καλό αυτό, αφού έχουν δέσει με τον Τζιόλη.

Η μη χρησιμοποίηση του Αθανασιάδη από την αρχή δείχνει ότι ο Στέφενς επιμένει στην ταχύτητα. ο Αθανασιάδης είναι ψηλό κορμί, αλλά είναι λίγο αργός. Πιστεύω ότι αν χρειαστεί θα παίξει κι αυτός, αλλά μακάρι να μην χρειαστεί. Ο Σαλπιγγίδης μπορεί να βοηθήσει καλύτερα στην αντεπίθεση. Πιστεύω ότι θα βρει φάσεις ο ΠΑΟΚ και αν είναι συγκροτημένος στην άμυνα μπορεί να έχει την ευκαιρία για ένα καλό αποτέλεσμα. Εκτίμησή μου είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα σκοράρει και θα γυρίσει πίσω με θετικό αποτέλεσμα».

Ερωτηθείς για τον Χουμπ Στέφενς, ο «Ρουμάνος» απάντησε: «Είναι πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ ο Στέφενς, γιατί μπορεί να δώσει τα φώτα του για τα ατού της Σάλκε. Γνωρίζει απ έξω και ανακατωτά τη Σάλκε και αυτό θα βοηθήσει σίγουρα τον ΠΑΟΚ».

Σε ότι αφορά την κακή κατάσταση στην οποία δείχνει πως βρίσκεται η Σάλκε, ο Έλληνας προπονητής τόνισε: «Είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από όλα όσα έχει παίξει μέχρι τώρα, ωστόσο η αυτοπεποίθησή τους είναι σίγουρα πεσμένη. Περιμένω να δεχθούν ακόμη ένα γκολ σήμερα, αφού δέχθηκαν τόσα έως τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου