Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Με “γεμάτες” τσέπες

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ υλοποιεί το πρόγραμμα εξυγίανσης και τακτοποιεί τις υποχρεώσεις που υπήρχαν προς τους παίκτες, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, τον προπονητή και τους συνεργάτες του. Τις τελευταίες ημέρες, με εντολή Βρύζα και τη σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων μελών του διοικητικού συμβουλίου έγιναν πληρωμές προς τους παίκτες.
Κυρίως τακτοποιήθηκαν δόσεις συμβολαίων ενώ το συνολικό ποσό που μοιράστηκε άγγιξε το 1.200.000 ευρώ. Οι πληρωμές αυτές, αποτελούν συνέχεια, της πρώτης “δόσης” που έβαλε η διοίκηση στους παίκτες. Όπως έλεγαν χθες μάλιστα στα ΣΠΟΡ εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ: “Υλοποιείται το πρόγραμμα που είχε αποφασιστεί από τη διοίκηση στο ακέραιο, καθώς η ομάδα πρέπει να είναι απόλυτα προσηλωμένη στις υποχρεώσεις της”. Σύμφωνα με πληροφορίες, δόθηκε και ένα σεβαστό ποσό στην εφορία.
Τρία χρόνια χωρίς τον Παντελάκη
Πέρασαν τρία χρόνια χωρίς τον Γιώργο Παντελάκη. Ο μεγάλος πρόεδρος του ΠΑΟΚ, έφυγε από τη ζωή στις 2 Φεβρουαρίου 2009 σε τροχαίο δυστύχημα σε ηλικία 83 ετών αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο κενό στην οικογένεια του Δικέφαλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου