Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

«Δεν ξεχνιέται ο Σπάθας!»

Ο Μπρούνο Τσιρίλο ήταν στην πρώτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ όταν έγινε η «σφαγή» του «Δικέφαλου» από τον Ηλία Σπάθα στο Χαριλάου στις 14 Μαρτίου 2010. Ο Ιταλός βρίσκεται, πλέον, στη γαλλική Μετς, αλλά, όπως εξομολογήθηκε στα ΣΠΟΡ, εκείνη τη διαιτησία δεν την ξεχνάει με τίποτα!

Ο Μπρούνο Τσιρίλο δεν είχε αγωνιστεί σε εκείνο το αξέχαστο ματς στο Χαριλάου, όπου ο Ηλίας Σπάθας χωρίς ντροπή κατακρεούργησε τον ΠΑΟΚ. «Ήμουν στον πάγκο και έβλεπα καλύτερα όλα όσα έγιναν…», τόνισε στα ΣΠΟΡ ο Ιταλός. Ο «Δικέφαλος» είχε χάσει με 2-0 σε ένα ματς παρωδία στο οποίο ο Άρης πήρε όλα τα σφυρίγματα για να ευνοηθεί ο Παναθηναϊκός τον οποίο κυνηγούσε ο ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. «Οι παίκτες του ΠΑΟΚ που ήμασταν σε εκείνο το ματς δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τι έγινε εκείνη τη μέρα», επισημαίνει ο Τσιρίλο. «Από την αρχή φάνηκε τι θα γίνονταν όταν ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον Γκαρσία στα πρώτα 45 δευτερόλεπτα του αγώνα και χωρίς να κάνει κάτι ο Πάμπλο», τόνισε εμφατικά ο Ιταλός. Η αλήθεια είναι ότι την κίτρινη την έφαγε ο Γκαρσία στο 1:23…

«Θυμάμαι ότι όλοι είχαμε πολλά νεύρα! Ακόμη και ο πάντα ήρεμος Σάντος! Και ο μίστερ ήταν πολύ νευριασμένος…», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ιταλός γυρίζοντας τρία χρόνια πίσω.

«Καταλάβαμε ότι θα είχαμε πρόβλημα… Έπαιξα πέντε χρόνια στην Ελλάδα και πραγματικά δεν μπορώ να θυμηθώ άλλη τόσο κακή διαιτησία. Όλα τα σφυρίγματα ήταν εναντίον μας. Αν κερδίζαμε εκείνο το παιχνίδι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Δεν μας άφησαν. Και δεν μπορώ να το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ήταν μία πολύ παράξενη διαιτησία…» είπε, για να προσθέσει: «Μπορεί να ορίστηκε ξανά σε ένα σημαντικό ματς του ΠΑΟΚ ο Σπάθας, αλλά τώρα είναι μία άλλη ιστορία. Το πιο σημαντικό για τον ΠΑΟΚ είναι να πάει στον τελικό του Κυπέλλου. Έχει το αβαντάζ, καθώς κέρδισε με 2-1 στην Τούμπα. Πρέπει να αφήσει όλα τα άλλα στην άκρη και να παίξει πολύ συγκεντρωμένα για να πάει στον τελικό.

Καταλαβαίνω πώς νιώθουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για τον Σπάθα. Ανάλογα πράγματα νιώθουμε και οι παίκτες. Πιστεύω ότι αυτός ο διαιτητής δεν μπορεί να ξανακάνει τα ίδια λάθη. Πιστεύω όμως ότι πρέπει να μείνουν όλοι συγκεντρωμένοι στο ματς και να μην αποσπαστεί η προσοχή τους από τίποτα”, είπε ο Τσιρίλο.

Ο Ιταλός αμυντικός στα 36 του μετά τον Ιανουάριο μετακόμισε στη γαλλική Μετς, η οποία αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της Γαλλίας, αλλά και με τη βοήθειά του θα βρίσκεται του χρόνου στη β’ εθνική. Ο Ιταλός, πάντως, θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα της επόμενη σεζόν, αφού η γυναίκα του και η κόρη του μένουν στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου