Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Παπάζογλου: "Πάμε για το διπλό"

Ο Θανάσης Παπάζογλου μίλησε κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Δουβλίνο τονίζοντας την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ: «Πάμε για τη νίκη. Είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, το οποίο ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για μας. Αν κερδίσουμε, τότε θα κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωση.
Δε θα μας επηρεάσει η ήττα από τον Παναθηναϊκό. Εκείνο το παιχνίδι δεν πήγε όπως θα θέλαμε, όμως στον αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς θα κάνουμε μια νέα αρχή. Ετσι πράττουν οι μεγάλες ομάδες.
Συζητάμε καθημερινά με τον προπονητή μας για τα λάθη που έγιναν και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε για να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια των υποχρεώσεών μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είμαι σίγουρος ότι θα φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα στον αγώνα με την ιρλανδική ομάδα.
Είμαστε καλύτερη ομάδα, με ποιότητα στο παιχνίδι κι αυτό πρέπει να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε το διπλό».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου