Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ο κουρασμένος Κοντρέρας

Πάμπλο Κοντρέρας. Για την αξία του ουδείς λόγος. Ο Χιλιανός είναι μεταξύ των κορυφαίων αν όχι ο κορυφαίος αμυντικός του πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια. Φέτος όμως η εικόνα του προβληματίζει.
Ο Κοντρέρας αγωνίζεται αδιάκοπα από την αρχή της περασμένης σεζόν. Είχε 43 συμμετοχές και μετά ακολούθησε η προετοιμασία για το Κόπα Αμέρικα και φυσικά η συμμετοχή της εθνικής Χιλής στη διοργάνωση. Μην ξεχνάμε δε ότι δεν είναι πλέον 27-28 χρονών.
Ο Χιλιανός δεν μπόρεσε λοιπόν να ξεκουραστεί το καλοκαίρι, ήταν και άτυχος καθώς μετά ήρθαν και οι τραυματισμοί, με αποτέλεσμα να μείνει πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση και να μην είναι αυτός που περιμένει ο κόσμος και ο προπονητής του.
Η πρώτη επί της ουσίας φετινή του συμμετοχή μετά τα 11 λεπτά κόντρα στη Βαλερένγκα ήταν αυτή με την Καρπάτι στην Τούμπα όπου και επιβεβαίωσε με την απόδοσή του πως δεν είναι ακόμα έτοιμος και γι' αυτό το λόγο αντικαταστάθηκε.
Συνολικά φέτος έχει 9 συμμετοχές και είναι χαρακτηριστικό πως κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν και τον Παναθηναϊκό αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου