Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Ετοιμο το δίχτυ της θύρας 4












Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση στο γήπεδο της Τούμπας του προστατευτικού πλέγματος, που καλύπτει το σύνολο της θύρας 4 και ένα πολύ μικρό κομμάτι από τις θύρες 3 και 5. Ήδη από τις προηγούμενες μέρες ήταν σε εξέλιξη οι εργασίες, που αφορούσαν στις κολώνες, στις οποίες στηρίζεται το προστατευτικό δίχτυ.
 Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ παρέλαβαν μόλις την Τετάρτη το πλέγμα και σε λίγες ώρες οι εργαζόμενοι είχαν ολοκληρώσει την τοποθέτησή του, το οποίο είναι έτοιμο, ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

ΜΕ ΥΨΟΣ ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΤΡΑ
Το προστατευτικό πλέγμα έχει δώδεκα μέτρα ύψους, ενώ η απόστασή του από τα κάγκελα της θύρας 4 προσδιορίζεται στα δύο μέτρα.
 Επιπλέον, το δίχτυ δεν αρχίζει από το έδαφος, αλλά θα υπάρχει κενό κάποιων εκατοστών. Ένα ακόμη στοιχείο που θα πρέπει να επισημανθεί είναι το γεγονός ότι το δίχτυ είναι βραδύκαυστο. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη κι αν πάρει φωτιά από τη ρίψη ενός πυρσού, θα καεί μόνο στο συγκεκριμένο σημείο και στη συνέχεια η φωτιά θα σβήσει μόνη της, δίχως να υπάρχει ο κίνδυνος διάδοσής της.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ
Μπαίνοντας κανείς στο γήπεδο της Τούμπας από τη θύρα 1, δεν αντιλαμβάνεται ότι έχει τοποθετηθεί κάποιο προστατευτικό δίχτυ στη θύρα 4, παρά το γεγονός ότι είναι χρώματος μαύρου.
Το πλέγμα γίνεται ορατό μόνο αν πλησιάσει κάποιος προς τη συγκεκριμένη θύρα.
Γεγονός ότι για το συγκεκριμένο έργο λήφθηκε υπόψη να μην περιορίζεται κατ’ ελάχιστο η ορατότητα των οπαδών. Άλλωστε, απώτερος σκοπός δεν είναι φυσικά η …τιμωρία τους, αλλά τα όποια αντικείμενα πετάγονται να σταματούν στο δίχτυ και να μην φθάνουν πέριξ του αγωνιστικού χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου