Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Επαφές Σαράτση στην Αθήνα

Συνάντηση με τους εκπροσώπους της εταιρίας αθλητικής ένδυσης Umbro είχε χθες στην Αθήνα ο Στέφανος Σαράτσης, μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι σε προχωρημένο στάδιο και αφορούν το ντύσιμο από τη συγκεκριμένη εταιρεία όλων των τμημάτων ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Είναι πιθανό και σήμερα ο Σαράτσης να έχει νέα συνάντηση με τους εκπροσώπους της Umbro.

Ο ΒΡΥΖΑΣ ΣΤΗ ΛΙΓΚΑ
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας πρόκειται να παραβρεθεί το πρωί (11.00) της ερχόμενης Τρίτης στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, όπου θα συζητηθεί το φλέγον ζήτημα της χορηγικής συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ Κ-17
Στις 12.00 στις εγκαταστάσεις του Λώλα στη Σουρωτή διεξάγεται σήμερα το ντέρμπι κορυφής για τον β΄ όμιλο του πρωταθλήματος νέων Κ-17 μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας με 32 βαθμούς, οι “κίτρινοι” ωστόσο μετρούν ένα παιχνίδι λιγότερο έναντι του Δικέφαλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου