Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Μπόλονι: «Με απόλυτη συγκέντρωση»


Ο Λάσλο Μπόλονι σε δηλώσεις που έκανε στη «NOVA» για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, δεν αποκάλυψε τις σκέψεις του και αρκέστηκε μόνο να τονίσει ότι η ομάδα του δούλεψε όλες αυτές τις μέρες με απόλυτη συγκέντρωση.
«Κάνουμε την προετοιμασία μας για το ματς με τον Παναθηναϊκό όπως προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι. Έχουμε απόλυτη συγκέντρωση σε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε.
Εξετάζοντας τον αγώνα και συγκρίνοντας τον ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό δεν βρίσκω κάτι ιδιαίτερο. Αλλά ακόμη κι αν έβρισκα θα το κρατούσα για μένα...
Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο στο παιχνίδι, ξέροντας ποιος είναι ο Παναθηναϊκός», είπε αρχικά.
Όσο για τα προβλήματα τραυματισμών που είχε ο ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό;
«Το θετικό είναι ότι έχουμε κάποιους παίκτες που επιστρέφουν. Ο Φωτάκης πιστεύω ότι είναι έτοιμος και ελπίζω ότι θα είναι παρών, αλλά δεν μπορώ να ελπίζω το ίδιο για τον Γκαρσία. Ο Γκαρσία δεν πιστεύω πως μπορεί να είναι έτοιμος. Από εκεί και πέρα και ο Λάζαρ εκτιμώ πως θα είναι σε θέση να παίξει, αλλά όπως και να έχει εμείς πρέπει να παλέψουμε για το καλύτερο όπως σε κάθε παιχνίδι»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου