Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Έλεος! Νοκ άουτ και ο Ίβιτς…

Τελικά το πρόβλημα που είχε προκύψει στο Βλάνταν Ίβιτς στην προπόνηση της Παρασκευής δεν του επιτρέπει να προσφέρει τη βοήθειά του στην ομάδα για το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό!
Ο Σέρβος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση του και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι τραυματίες Γκαρσία, Λίνο, Αθανασιάδης και Τσουκαλάς
Έτσι ο Δικέφαλος πηγαίνει στο ντέρμπι με τους πράσινους χωρίς πέντε σημαντικές του μονάδες, αλλά και χωρίς το Λεονάρντο που κρίθηκε ότι είναι ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ ο Μπόλονι πήρε τους εξής 19 παίκτες: Γεωργιάδη, Γιάννου, Κατσικά, Μαλεζά, Μπαλάφα, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδη, Φωτάκης, Χαλκιά, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Έτο, Κρέσιτς, Λάζαρ, Ρομπέρ, Σπαντάσιο, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο ΠΑΟΚ θα παραχθεί σχεδόν με το ίδιο σχήμα που έπαιξε με τον Άρη με το Φωτάκη να παίρνει τη θέση του Ρομπέρ στην 11άδα.
Έτσι φαίνεται ότι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσουν ο Χαλκιάς κάτω από τα δοκάρια, ο Έτο δεξιά και ο Σνάουτσνερ αριστερά στην άμυνα με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τον Κοντρέρας και τον Μαλεζά, στα χαφ θα είναι ο Αρίας με τους Λάζαρ και Φωτάκη, δεξιά στην επίθεση ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Βιεϊρίνια και στην κορυφή ο Παπάζογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου