Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Βιεϊρίνια: «Τι άλλο από νίκη στην Τούμπα»

Στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής ο Αντελίνο Βιεϊρίνια «σίγησε». Ένας από τους λόγους που ο ΠΑΟΚ δεν πήρε κάτι καλύτερο από το “X” με τον Άρη. Απέναντι στον Παναθηναϊκό έχει μερικές απαντήσεις να δώσει. Με την βοήθεια της καυτής Τούμπας ελπίζει να τα καταφέρει βοηθώντας τον «Δικέφαλο» να φτάσει στην νίκη. Τι ανέφερε για Βιτόλο.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

«Παίζουμε στην έδρα μας και φυσικά θέλουμε την νίκη. Ο αγώνας είναι στην Τούμπα, εκεί όπου έχουμε τους οπαδούς μας, οι οποίοι μας συμπαραστέκονται θερμά, και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Τώρα δεν ξέρω πως βλέπει ο κόσμος αυτό το ματς, αν θεωρεί ότι οι δύο ομάδες παλεύουν για την δεύτερη θέση, αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς για τον οποιονδήποτε να πει κάτι τέτοιο. Πρέπει να δούμε το παιχνίδι που κάναμε απέναντι στους Σάμροκ Ρόβερς για το Europa League, θεωρώ ότι αν αποδώσουμε το ίδιο την Κυριακή τότε είναι πολύ πιθανό να κερδίσουμε. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω κάτι δημόσια για αυτόν (Βιτόλο). Ελπίζω όλα να πηγαίνουν καλά για αυτόν, αλλά δεν θέλω να κερδίσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου