Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Στον OTE TV οι δύο αγώνες του ΠΑΟΚ με Ραπίντ Βιέννης

Οπως ανακοίνωσε ο OTE TV και οι δυο αγώνες του ΠΑΟΚ με τη Ραπίντ Βιέννης θα μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλι. Ο ΟΤΕ θα μεταδώει και το φιλικό του Αρη με τη Ρόμα. Αναλυτικά:
«Η νέα μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση του ΠΑΟΚ για μια θέση στους ομίλους του Europa League και το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι του Αρη στην «Αιώνια Πόλη», έρχονται μόνο στoν OTE TV!

Μετά την πρόκριση εις βάρος της Bnei Yehuda, ο «Δικέφαλος του Βορρά», αντιμετωπίζει στα play-off την αυστριακή Ραπίντ Βιέννης, με τις δυο αναμετρήσεις να καλύπτονται τηλεοπτικά αποκλειστικά και ζωντανά από τα αθλητικά κανάλια OTE Sport.

Την Πέμπτη 23 Αυγούστου, το OTE Sport1, θα συνδεθεί από τις 21.00 με το γήπεδο της Τούμπας, για όλο το ρεπορτάζ, τις πληροφορίες και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, πριν αλλά και μετά το τέλος της σπουδαίας αναμέτρησης της Θεσσαλονίκης, που θα αρχίσει στις 21.30 σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου.

Την Πέμπτη 30 Αυγούστου ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στη Βιέννη για τον αγώνα ρεβάνς με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά στις 21.45 από τη συχνότητα του OTE Sport1, ενώ από τις 21.15 και αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι κάμερες και οι ρεπόρτερ του OTE TV, θα καλύψουν τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και θα μεταφέρουν στις οθόνες, όλο τον παλμό και τις εικόνες από την αναμέτρηση στο «Gerhard Hanappi Stadion».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου