Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

“Ανοιξε” ο φάκελος της Ραπίντ

Από χθες το απόγευμα, ο Γιώργος Δώνης βάζει τους παίκτες του στο κλίμα του πρώτου σημαντικού αγώνα με την Ραπίντ Βιέννης.

Ουσιαστικά, ο προπονητής του ΠΑΟΚ “άνοιξε” τον φάκελο της αυστριακής ομάδας, με πρώτο και κεφαλαιώδους σημασίας θέμα την αμυντική της συμπεριφορά. Πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης που έγινε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία, ο Ελληνας τεχνικός έδειξε στους παίκτες ένα δεκάλεπτο dvd, το οποίο περιείχε φάσεις από τον τρόπο που αμύνεται η Ραπίντ Βιέννης.
Με βάση αυτά που είδαν οι παίκτες του Δικέφαλου, η προπόνηση που ακολούθησε είχε αποκλειστικό στόχο την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, με πολλές ασκήσεις τακτικής. Σκοπός του Δώνη ήταν να καταλάβουν οι παίκτες τις αδυναμίες των Αυστριακών και να δουλέψουν πάνω σε αυτές, ώστε ο ΠΑΟΚ να φτάσει πιο εύκολα στην υπόθεση επίτευξης των γκολ.
Έτσι και αλλιώς, όπως συμβαίνει πάντα σε διπλές νοκ άουτ αναμετρήσεις, ο στόχος του ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στην Τούμπα, είναι να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα και να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ. Αν το καταφέρει αυτό, ο ΠΑΟΚ θα έχει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στις 30 Αυγούστου στη Βιέννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου