Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Τέλος Ιουλίου η νέα φανέλα

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που προσέρχονται στα γραφεία της ΠΑΕ για να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από τη νέα επίσημη φανέλα της ομάδας.

Για την ακρίβεια, στη συγκεκριμένη αίθουσα του γηπέδου της Τούμπας μπορεί να δει κανείς το σκίτσο της επίσημης φανέλας, που είναι η κλασική με τις ρίγες, η διαχρονικά πιο αγαπητή φανέλα από τον φίλαθλο κόσμο του Δικέφαλου.

Επιπλέον, στον ίδιο χώρο υπάρχει υλικό από την Umbro, την εταιρία αθλητικής ένδυσης με την οποία θα συνεργάζεται στο εξής η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και το οποίο αφορά σε φανέλες και φόρμες, τις οποίες θα φορούν τα μέλη της ομάδας (παίκτες, προπονητές, τεχνικό και βοηθητικό επιτελείο), είτε στις καθημερινές προπονήσεις, είτε κατά την παραμονή τους στο ξενοδοχείο παραμονές αγώνων. Ουσιαστικά, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ παίρνουν μια πρώτη γεύση από το υλικό της συγκεκριμένης εταιρίας αθλητικής ένδυσης, μέχρι να ανοίξει τις πύλες της η ανακαινισμένη μπουτίκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Για το πότε θα συμβεί αυτό δεν μπορεί ακόμη να γίνει ακριβής εκτίμηση. Υπολογίζεται, πάντως, να συμβεί γύρω στα τέλη Ιουλίου, αφού η υφιστάμενη μπουτίκ στο χώρο κάτω από τη θύρα 8 πρόκειται να κλείσει στο τέλος Ιουνίου. Συνεπώς, θα χρειαστεί να μεσολαβήσει ένα χρονικό διάστημα τουλάχιστον είκοσι ημερών, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες επεμβάσεις στο χώρο και να λειτουργήσει επίσημα η νέα μπουτίκ.
Ουσιαστικά, στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι η μπουτίκ να λειτουργήσει πριν τα πρώτα παιχνίδια της ομάδας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, τα οποία είναι προγραμματισμένα για τις 2 και 9 Αυγούστου. Με την έναρξη λειτουργίας της μπουτίκ πρόκειται να αρχίσει και η διάθεση προς το κοινό της επίσημης φανέλας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Θα προηγηθεί, φυσικά, η επίσημη παρουσίαση της φανέλας, κατά πάσα πιθανότητα αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής από το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Ντόρβερτ της Ολλανδίας.
Όσο για την τιμή της φανέλας; “Ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί, αλλά σας διαβεβαιώ ότι δεν έχει καμία σχέση με ό,τι ίσχυε στο πρόσφατο παρελθόν, με τιμές δηλαδή της τάξης των 65 και 70 ευρώ” σημειώνει στα ΣΠΟΡ ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ Θρασύβουλος Σαββίδης, και προσθέτει: “Δεν θα είναι καν στα 60 ευρώ. Θα πρόκειται για μια προσιτή στον πολύ κόσμο τιμή”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου