Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Οι πρώτοι που προμηθεύτηκαν τα νέα εισιτήρια διαρκείας

Άρχισε χθες από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Συνολικά 83 φίλαθλοι της ομάδας εξασφάλισαν νωρίς-νωρίς θέση στην εξέδρα, αριθμός αισθητά χαμηλότερος από τον αντίστοιχο αριθμό (307 εισιτήρια) που είχε διατεθεί στην περσινή πρώτη μέρα.

Ο Μανόλης Ξώνης (που βλέπετε και στη φωτογραφία) ήταν ο πρώτος φίλος του ΠΑΟΚ που έσπευσε να αποκτήσει το νέο διαρκείας του! «Μπορεί το μπάτζετ να μειωθεί, αλλά το καλό είναι ότι θα βλέπουμε να παίζουν νεαροί Έλληνες παίκτες...», τόνισε στα ΣΠΟΡ.
Την πρώτη 10άδα φίλων του ΠΑΟΚ που πήραν διαρκείας συμπληρώνουν οι:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ:
“Είναι νωρίς να κάνουμε σχόλια και εκτιμήσεις. Θα φανεί στο τέλος, θα φανεί στο …χειροκρότημα”
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ:
“Αφού ανανέωσε ο Γκαρσία, θα πάμε καλά. Με τον Πάμπλο στην ομάδα αισθάνομαι μεγαλύτερη σιγουριά”
ΑΝΝΑ ΜΗΛΩΣΗ:
“Χαίρομαι που είμαι η πρώτη γυναίκα που προμηθεύεται διαρκείας, κάτι που κάνω ανελλιπώς την τελευταία 5ετία”
ΔΑΝΙΗΛ ΜΑΣΜΑΝΙΔΗΣ:
“Πριν από δύο χρόνια είχα πει για πρωτάθλημα. Ό,τι κι αν γίνει, πάντως, εμείς θα είμαστε δίπλα στην ομάδα”
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΜΙΔΗΣ:
“Δικό μας χρέος είναι να στηρίζουμε τον ΠΑΟΚ, όποια πορεία κι αν διαγράψει στη νέα σεζόν”
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΖΑΜΠΑΖΟΓΛΟΥ:
“Σε πρώτη φάση θα ήθελα να πάμε καλύτερα από πέρσι. Από εκεί και πέρα βλέπουμε…”
ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΦΑΛΕΡΑΣ:
“Όποιος κι αν είναι στη διοίκηση ή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, εμείς θα ακολουθούμε τον ΠΑΟΚ”
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ:
“Πάντα ελπίζουμε για το καλύτερο, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μακάρι στο τέλος της σεζόν να πετύχουμε κάτι”.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΙΘΑΡΗΣ:
“Αγοράζοντας από νωρίς τα διαρκείας, βοηθάμε τη διοίκηση να προχωρήσει τον προγραμματισμό της”.

ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ
Πάντως, στον Δικέφαλο αισιοδοξούν ότι τις επόμενες ημέρες η κίνηση θα αυξηθεί, με δεδομένο ότι οι τιμές των εισιτηρίων είναι χαμηλότερες σε σχέση με πέρσι.
Επιπλέον, πέρα από τα κανονικά εισιτήρια, φέτος, υπάρχουν και αρκετές κατηγορίες εκπτωτικών. Τα εκπτωτικά διαρκείας μπορεί να τα αποκτήσει κάποιος μόνο με τη φυσική του παρουσία στα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας (δε θα διατίθενται μέσω internet)
Οι κατηγορίες είναι τέσσερις:
1. ΕΠΑΡΧΙΑΣ (απαραίτητη η προσκόμιση βεβαίωσης του πλησιέστερου αστυνομικού τμήματος για τον τόπο κατοικίας του φιλάθλου) - ισχύει για τις περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης (και για εξωτερικό)
2. ΑΝΕΡΓΩΝ (απαραίτητη η προσκόμιση θεωρημένης κάρτας ανεργίας)
3. ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ (απαραίτητη η προσκόμιση του φοιτητικού πάσο)
4. ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ (65 και άνω)
Επίσης, φέτος, υπάρχουν οικογενειακά και παιδιά εισιτήρια.
Οικογενειακά: Περιλαμβάνει ένα εισιτήριο διαρκείας κανονικό για τον γονιό και ένα παιδικό. Η τιμή του παιδικού εισιτηρίου διαρκείας θα αφορά το 50% της κανονικής τιμής του εισιτηρίου και για την αγορά του θα είναι απαραίτητη η προσκόμιση του πιστοποιητικού γέννησης και οικογενειακής κατάστασης. Παιδικό εισιτήριο διαρκείας θα έχουν το δικαίωμα να αγοράσουν οι γεννηθέντες από το 1998 και έπειτα, ενώ δε θα διατίθενται στα vip.
Η αγορά του παιδικού εισιτηρίου προϋποθέτει την ταυτόχρονη αγορά ενός τουλάχιστον κανονικού για την ίδια θύρα.
Στην περίπτωση αγοράς κανονικού εισιτηρίου διαρκείας και από τους δύο γονείς το 1ο παιδικό εισιτήριο διαρκείας θα διατίθεται δωρεάν, ενώ το 2ο, 3ο κλπ θα διατίθεται με έκπτωση 50%.
Και φέτος θα υπάρχουν δύο περίοδοι διάθεσης των διαρκείας.
Η 1η περίοδος θα είναι 01/06/2012 - 06/07/2012. Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα τη συγκεκριμένη περίοδο να ανανεώσουν την ίδια θέση που είχαν ως κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, με την προσκόμιση της ταυτότητάς τους, της κάρτας διαρκείας και του αριθμού φορολογικού μητρώου τους (ΑΦΜ). Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δεν μπορεί να προσέλθει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα μπορεί να ανανεώσει τη θέση του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου, ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, την εξουσιοδότηση, το καρτελάκι του κατόχου και τον αριθμό φορολογικού μητρώου του κατόχου (ΑΦΜ).
Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας με την προσκόμιση της ταυτότητάς τους και του αριθμού φορολογικού μητρώου τους (ΑΦΜ).

Η 2η περίοδος θα ξεκινήσει 09/07/2012 και θα ολοκληρωθεί στις 20/7/2012. Τη συγκεκριμένη περίοδο θα είναι διαθέσιμες για αγορά οι θέσεις που δε θα έχουν αγοραστεί ως εισιτήρια διαρκείας κατά την 1η περίοδο. Για τους ενδιαφερόμενους ισχύουν οι ίδιοι όροι που υπάρχουν και για την πρώτη περίοδο διάθεσης των διαρκεία

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου