Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Πιντίλι: "ΠΑΟΚ; Γιατί όχι!"

Την προηγούμενη εβδομάδα τα ΣΠΟΡ αποκάλυψαν ότι ο Παντελής Κωνσταντινίδης είχε βρεθεί στη Ρουμανία στα τέλη Φεβρουαρίου για να παρακολουθήσει από κοντά το διεθνή Ρουμάνο μέσο Μιχάι Πιντίλι στο φιλικό με την Ουρουγουάη.
Σήμερα το ρουμανικό σάιτ "sptfm.ro" φιλοξενεί δηλώσεις του Μιχάι Πιντίλι, ο οποίος χαρακτηρίζει "πολύ καλό" το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.
Ο Μιχάι Πιντίλι είναι στόχος του ΠΑΟΚ όπως υπογραμμίζεται στην ιστοσελίδα "sptfm.ro".
"Ένα εκατομμύριο ευρώ θα μπορούσε να ικανοποιήσει τους λογαριασμούς της Παντούρι" τονίζεται στο ρεπορτάζ, το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Ο Πιντίλι θα μπορούσε να κάνει την πτήση προς την Ελλάδα, και συγκεκριμένα με προορισμό τον ΠΑΟΚ, τον οποίο καθοδηγεί ο Λάσλο Μπόλονι. Ο μέσος της Παντούρι παρακολουθήθηκε από τους ανθρώπους που έστειλε η ελληνική ομάδα στο παιχνίδι της Ρουμανίας με την Ουρουγουάη και τώρα ο Μπόλονι μπορεί να του προσφέρει μισθό 250.000 ευρώ ετησίως".
Οπως αναφέρεται μάλιστα στο κείμενο, ο Πιντίλι εκπλήσσεται από την προσοχή που δείχνει για αυτόν ο ελληνικός σύλλογος και λέει ότι θα αγκαλιάσει με ευχαρίστηση κάθε πρόταση που προέρχεται από ομάδα που προπονητής είναι ο Λάσλο Μπόλονι.
"Δεν ξέρω τίποτα για αυτή την προσφορά. Είναι πολύ καλό για μένα αν είναι αληθινό", δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: "Ο Μπόλονι είναι πολύ καλός προπονητής, υπάρχει εκεί και ο Κοστίν Λάζαρ, αλλά προσπαθώ να μην πιστεύω πάρα πολύ σε αυτό. Δεν ξέρω αν με είδαν. Πάντως, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στα πλάνα τους. Αν μπορώ θα κάνω καλύτερη δουλειά για να πάρω την μεταγραφή".
Ο Πιντίλι είναι γεννημένος στις 9 Νοεμβρίου 1984 έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ. Είναι αρχηγός στην ομάδα του την Παντούρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου