Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Χαμόγελα και... τακτική!

Μετά το ματς με τη Δόξα Δράμας το πρόγραμμα δεν είχε ρεπό για τους παίκτες του ΠΑΟΚ και έτσι την Πέμπτη είχαν προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία καθώς την Κυριακή ακολουθεί το παιχνίδι με το Λεβαδειακό στη Λιβαδειά για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.
Όπως ήταν λογικό η επιστροφή της ομάδας στις νίκες, στην 3η θέση αλλά και η μαθηματική εξασφάλιση της συμμετοχής στα πλέι οφ επανέφερε τα χαμόγελα στις τάξεις του Δικεφάλου.
Πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα ο Λάζλο Μπόλονι είχε έναν τετ-α-τετ με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος θα είναι ένας εκ των τριών απόντων από το παιχνίδι της Λιβαδειάς καθώς θα εκτίσει την ποινή του. Οι άλλοι δύο που θα λείψουν είναι οι επίσης τιμωρημένοι λόγο καρτών Έτο και Σταφυλίδης.
Στη σημερινή προπόνηση στο γήπεδο δεν βγήκαν οι Γκαρσία και Λίνο που έκαναν θεραπεία, ενώ μαζί με της μεγάλη ομάδα προπονήθηκαν και οι νεαροί Μελίσσας, Στρέζος, Λαμπάκης, Πέλκας και Κωνσταντινίδης, πέρα βέβαια του Παναγιωτούδη.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε μετά από ένα χαλάρωμα κυρίως ασκήσεις τακτικής με το Μπόλονι να δίνει συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του.
Οι παίκτες ήταν χωρισμένοι σε δύο ομάδες.
Στην μία ομάδα βρίσκονταν οι Χαλκιάς, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Έτο, Σταφυλίδης, Λάζαρ, Παναγιωτούδης, Ίβιτς, Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδης, Νιμανί.
Στη δεύτερη ομάδα έπαιζαν οι Μελισσάς, Μπαλάφας, Κατσικάς, Αποστολόπουλος, Σνάουτσνερ, Τσούκαλας, Φωτάκης, Γιάννου, Γεωργιάδης, Ρομπέρ, Παπάζογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου