Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

«Ανόητα όσα λένε για μένα»

Ενοχλημένος εμφανίστηκε χθες ο Λάσλο Μπόλονι, με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα πλέι οφ.
Μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση είπε χαρακτηριστικά με αφορμή το σημερινό ματς: “Είναι πάντα το ίδιο, είτε πρόκειται για φιλικό αγώνα είτε για αγώνα ... Τσάμπιονς Λιγκ, θέλουμε πάντα να κερδίζουμε.
Θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να στείλω ένα μήνυμα δεν ξέρω σε ποιον, δε γνωρίζω πού αλλά ξέρω πως κάποιοι επαγγελματίες ή που τουλάχιστον θεωρούνται επαγγελματίες, λένε ή γράφουν για μένα πως δε μ' ενδιαφέρουν τα πλέι οφ. Η άποψή τους είναι τόσο ανόητη, που δε θέλω να την σχολιάσω”, κατέληξε εμφανώς ενοχλημένος”.

Όσο για το ματς με τον Ατρόμητο τόνισε: “Δυστυχώς δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Ακόμη κι αν η εμφάνισή μας στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν υψηλού επιπέδου, αισθάνομαι ότι χάσαμε τους τρεις βαθμούς και πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου