Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Live: Καρπάτι-ΠΑΟΚ 1-1 (Τελικό)


Την πρόκριση στους ομίλους του Europa League εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ! Ο "Δικέφαλος" ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Καρπάτι στην Ουκρανία μπροστά σε 500 ηρωικούς οπαδούς του και σε συνδυασμό με το 2-0 της Τούμπας πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ο Λούκας με πέναλτι (45') έπνιξε στο άγχος τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές, με τον... μαθητευόμενο στόπερ Μπαλάφα να δίνει τη λύση. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με δέκα, λόγω αποβολής του Φεντέτσκι στο 67'.

0+3' Λήξη της αναμέτρησης.

90': Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90': Τρίτη αλλαγή για τον "Δικέφαλο του Βορρά". Ο Ρομπέρ αντικαθιστά τον Αθανασιάδη.

88': Δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Τσουκαλάς θα μπει στην θέση του Λαζάρ.

83': Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Βιεϊρίνια θα βγει από το ματς και θα μπει ο Σαλπιγγίδης.

81': Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Γεωργιάδης βρίσκει τον χώρο για ένα καλό σουτ, το επιχειρεί αλλά ο τερματοφύλακας της Καρπάτι διώχνει σε κόρνερ.

74’ Ολοκληρώνει τις αλλαγές της η Καρπάτι. Ο Πασέκο περνάει στη θέση του Κριστόμπαλ.

73’ Εξαιρετική ατομική ενέργεια του Γεωργιάδη, κάνει το 1-2 με τον Αθανασιάδη, βγαίνει φάτσα με το τέρμα και πλασάρει σωστά, ωστόσο το τέρμα που πέτυχε δεν μετρά αφού ο συμπαίκτης του εμφανίζεται να έχει κάνει κοντρόλ με το χέρι. Πάντως δεν υπάρχει καμία περίπτωση οφσάιντ.

69' Μένει με δέκα η Καρπάτι! Ο Φεντέτσκι κάνει σκληρό φάουλ στον Λαζάρ, βλέπει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και φεύγει για τα αποδυτήρια.

67’ Δεύτερη αλλαγή για την Καρπάτι. Περνά ο Κοπόλεβιτς αντί του Μπατίστα.

55' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, 1-1! Ο Λίνο εκτελεί φάουλ από δεξιά, η μπάλα περνάει απ' όλους, ο Μπαλάφας πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι και με προβολή ισοφαρίζει για τον "Δικέφαλο". Τρελά πανηγύρια από τους παίκτες του Μπόλονι που μοιάζει ανακουφισμένος.

54' Σκληρό φάουλ από πίσω στον Λαζάρ από τον Τσάτσουκ, ο οποίος παρατηρείται με κίτρινη κάρτα.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

45+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

45+1' Κίτρινη κάρτα στον Φεντέτσκι.

45' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΑΤΙ, 1-0! Ο Λούκας αναλαμβάνει την εκτέλεση, παίρνει φόρα και από τα έντεκα μέτρα νικά τον Κρέσιτς.

44' Πέναλτι για την Καρπάτι! Σε μαρκάρισμα του Έτο στον Μπατίστα μέσα στην περιοχή. Διαμαρτυρίες από την πλευρά του ΠΑΟΚ για την υπόδειξη. Κίτρινη στον Βραζιλιάνο μπακ.

43' Νέα κίτρινη σε παίκτη του ΠΑΟΚ, την βλέπει ο Μπαλάφας για φάουλ πάνω στον Μπατίστα.

39’ Ένταση στο παιχνίδι, ο διαιτητής δίνει από μια κίτρινη σε Μαλεζά και Λούκας.

33’ Αναγκαστική αλλαγή για την Καρπάτι: Δεν μπορεί να συνεχίσει ο Χόλοντιουκ, στην θέση του ο Κραφτσένκο.

26’ Γυριστό σουτ του Λούκας, περνάει άουτ.

24’ Ο Γεωργιάδης βλέπει την κίτρινη κάρτα.

22’ Στην αντεπίθεση αμέσως ο ΠΑΟΚ, ο Γεωργιάδης φεύγει φουριόζος στην κόντρα, όμως καθυστερεί χαρακτηριστικά να τελειώσει την φάση με συνέπεια να κοπεί από τον Μπάλαζιτς.

22’ Μεγάλη ευκαιρία για την Καρπάτι! Σέντρα από αριστερά, στην κεφαλιά ο Λούκας, στην προβολή ο Χολόντιουκ με τον Κρέσιτς εξουδετερωμένο, σωτήρια επέμβαση του Μαλεζά ο οποίος διώχνει με το κεφάλι πάνω στην γραμμή!

17’ Κακός μπελάς ο Λούκας, αποφεύγει τον Λίνο, μπαίνει στην περιοχή, ωστόσο επεμβαίνει ο Αρίας και καθαρίζει την φάση.

Δυσκολεύεται να κρατήσει μπάλα και τους Ουκρανούς μακριά από την εστία του ο ΠΑΟΚ.

9' Επικίνδυνο φάουλ του Λούκας, διώχνει με υπερένταση ο Κρέσιτς!

7’ Βγαίνει μπροστά ο ΠΑΟΚ, κούρσα του Λίνο από αριστερά και σέντρα στην περιοχή, διώχνουν οι Ουκρανοί πριν η μπάλα φτάσει στον Αθανασιάδη.

4' Πρώτη τελική προσπάθεια από τους Ουκρανούς. Στην περιοχή από δεξιά ο Χουντόμπιακ σουτάρει πάνω από την εστία.

1’ Έναρξη του πρώτου... τελικού της χρονιάς!




  Ο Μπόλονι, σε διάταξη 4-2-3-1 έχει στους βασικούς: Τερματοφύλακα τον Κρέσιτς, στην άμυνα αριστερά τον Λίνο, δεξιά τον Έτο, στο κέντρο τους Μαλεζά-Μπαλάφα, αμυντικά χαφ τους Αρίας-Λαζάρ σε ελεύθερο ρόλο στη μεσαία γραμμή τον Φωτάκη, αριστερά τον Βιεϊρίνια, δεξιά τον Γεωργιάδη και στην επίθεση τον Αθανασιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου