Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Μπαλάφας: «Σημαντική πρόκριση και… χρήματα»

Υπόσχεση για ανάλογη πορεία με την περσινή έκανε ο Σωτήρης Μπαλάφας, ο οποίος -με το γκολ που πέτυχε- εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή του ΠΑΟΚ στο 1-1 με την Καρπάτι στο Λβιβ. Ο αμυντικός χαφ του «Δικεφάλου» στάθηκε στα σημαντικά έσοδα που θα προκύψουν από τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League, ενώ έστρεψε την προσοχή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ξάνθη.

Αναλυτικά:

«Κάναμε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας, και στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Παρά τις απουσίες εμείς παλέψαμε για το καλύτερο και τα καταφέραμε Το σημαντικό είναι ότι πέρασε η ομάδα. Η επιτυχία της πρόκρισης αξίζει σε όλους, ακόμη και σ’ αυτούς που έλειπαν. Η πρόκριση θα βοηθήσει την ομάδα, καθώς θα έρθουν κάποια χρήματα. Ο Κώστας Ιωσηφίδης μου είπε ότι θα σκοράρω σήμερα. Είναι σημαντικό ότι περάσαμε, όποιοι και αν είναι οι αντίπαλοί μας στην αυριανή κλήρωση, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι κάναμε και πέρσι. Είναι καλό που συνεχίζουμε στην Ευρώπη, αλλά πρέπει τώρα να κάνουμε και μια καλή αρχή στο πρωτάθλημα», δήλωσε στο Conn-X.

Εν συνεχεία μίλησε και σε όλους τους εκπροσώπους του Τύπου:

Για το γκολ που πέτυχε: «Το γκολ είναι και θέμα τύχης. Οι αντίπαλοι μάρκαραν με ζώνη βρέθηκα στη σωστή θέση και πέτυχα το γκολ Οι συμπαίκτες του μου είπαν ότι ήταν δύσκολο, εγώ δεν το κατάλαβα».

Για το γεγονός ότι πριν λίγους μήνες βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τη μία φεύγεις την άλλη μένεις. Περασμένα ξεχασμένα»

Για το αν η αποψινή ήταν η κορυφαία στιγμή της καριέρας του: «Η κορυφαία μου στιγμή. Από τη στιγμή που βάζεις γκολ και προκρίνεται η ομάδα, όλα είναι καλά».

Για το χρόνο συμμετοχής του: «Δεν έχω πρόβλημα. Θέλω να παίζω, σε όποια θέση με βάζει ο προπονητής».

Για τον ανταγωνισμό στην ενδεκάδα: «Όλοι οι καλοί χωράνε, ο προπονητής αποφασίζει»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου