Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Mε συνταγή νίκης!






Αποκλειστικά σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινούνται στον ΠΑΟΚ μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Το σημαντικό είναι πως οι παίκτες δείχνουν απερίσπαστοι στις υποχρεώσεις τους, ενώ και ο Μπόλονι φροντίζει να διατηρεί σε υψηλό επίπεδο τη διάθεση των παικτών για το αυριανό παιχνίδι της Τούμπας. Είναι ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη και αυτή θα διεκδικήσει αύριο το βράδυ.

Ο Μπόλονι έχει ένα ευχάριστο πονοκέφαλο, όπως είχαμε αναφέρει τις τελευταίες ημέρες στο αναλυτικό ρεπορτάζ των ΣΠΟΡ. Είδε και χθες, όλους τους παίκτες του να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας και να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις. Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως αυξάνονται οι επιλογές του για την τελική ενδεκάδα, όχι μόνο για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά και για τα άλλα δύο που ακολουθούν με τη Ρούμπιν στο Καζάν και τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (την ερχόμενη Κυριακή). Οι Λάζαρ και Γεωργιάδης ακολούθησαν χθες έντονους ρυθμούς, κάτι που σημαίνει, πως εφόσον τελικά επιλεγούν, τότε θα αγωνιστούν κανονικά. Πάντως ο Ρουμάνος τεχνικός έδειξε λίγο – πολύ τι σκέφτεται για την τελική ενδεκάδα. Είναι πολύ πιθανό να κρατά ένα κρυφό άσο στο μανίκι του, τον οποίο θα τον φανερώσει πριν από την έναρξη του αγώνα.

Σύμφωνα όμως με όσα έδειξε χθες στη Νέα Μεσημβρία, επιλέγει σχήμα Νέας Σμύρνης για την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Δηλαδή τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, τον Έτο στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Λίνο στο αριστερό. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αναμένεται να αποτελείται από τους Κοντρέρας και Μαλεζά. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί βεβαίως και ο Τσιρίλο που ακολουθεί κανονικά όλες αυτές τις ημέρες το πρόγραμμα προετοιμασίας.
Στα χαφ αναμένεται να αγωνιστούν οι Γκαρσία, Φωτάκης και λίγο πιο μπροστά ο Ιβιτς. Η τριάδα της επίθεσης αναμένεται να αποτελείται από τους Σαλπιγγίδη, Βιεϊρίνια και Αθανασιάδη. Αξίζει ακόμη να σημειωθεί πως ο Αρίας εξέτισε τη ποινή του και είναι στη διάθεση του Ρουμάνου, οι Σπαντάσιο και Λεονάρντο έχουν ανεβάσει ρυθμούς και υπολογίζονται ενώ όπως προαναφέραμε και οι Γεωργιάδης – Λάζαρ βρίσκονται στα υπόψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου