Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΟΚ: Ο πρώτος ήρθε, αναμονή για ακόμα τρεις





Το μεταγραφικό πλάνου του Ιανουαρίου για τον ΠΑΟΚ, αποκάλυψε στο περιθώριο του αγώνα κυπέλλου που έδωσαν χθες (Πέμπτη) οι θεσσαλονικείς, ο προπονητής του «δικεφάλου» Γιώργος Δώνης. Ο έλληνας τεχνικός μίλησε για τέσσερις μεταγραφές, με τον πρώτο στόχο να έχει επιτευχθεί με την έλευση Κατσουράνη στην Τούμπα.
«Έχει γίνει σχεδιασμός για την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου και για το καλοκαίρι. Σε αυτόν τον σχεδιασμό θέλαμε να έρθουν κάποιοι έμπειροι με προσωπικότητα ώστε να μας βοηθήσουν. Μεταξύ τους ήταν και ο Κατσουράνης που aποκτήσαμε. Θεωρώ επιτυχία την έλευση του, πολυτέλεια που παίζει σε πάνω από μία θέσεις και βλέποντας τα εργομετρικά θα μπει άμεσα στην ομάδα» τόνισε αρχικά ο κ. Δώνης.  
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ συμπλήρωσε: «Δε θα πρέπει να γίνουν επιπόλαιες κινήσεις, θέλουμε οι παίκτες που θα έρθουν να μπορούν να μείνουν και μετά από δύο χρόνια. Αν δεν μπορούμε τότε θα δούμε και δανεικούς με οψιόν αγοράς ώστε να έχουμε την πολυτέλεια ν’ αποφασίσουμε εμείς τι θα γίνει. Είμαστε συνέχεια σε αναζήτηση, βλέπουμε παίκτες. Αυτό που έχω ζητήσει είναι τουλάχιστον τέσσερις παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου