Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Σκόραρε ο Νιμανί

Ο Φρεντερίκ Νιμανί προσπαθεί να αποφύγει το μαρκάρισμα του Δημήτρη Κωνσταντινίδη, υπό το βλέμμα του Χοακίμ Πρέτο, άμεσου συνεργάτη του Λάσλο Μπόλονι. Ο υψηλόσωμος Γάλλος μεσοεπιθετικός βρήκε δίχτυα στο χθεσινό διπλό, αφού ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 για τους “μαύρους”.
Να σημειωθεί ότι και χθες ο Μπόλονι χρησιμοποίησε τον Νιμανί στη θέση του αριστερού μεσοεπιθετικού. Μαζί του στην επιθετική γραμμή ήταν οι Θανάσης Παπάζογλου και Μπερτράν Ρομπέρ, οι οποίοι έπαιξαν στις θέσεις του φορ και του δεξιού μεσοεπιθετικού.

Επιστρέφει ο Μαλεζάς στο Αγρίνιο
Νέο πρόσωπο, σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα, θα είναι ο Στέλιος Μαλεζάς, ο οποίος εξέτισε τη μία από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του. Να σημειωθεί ότι για το παιχνίδι του Αγρινίου δεν έχει δηλωθεί κανείς παίκτης για να εκτίσει τιμωρία από κάρτες.

Συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα
Oι παίκτες που προέρχονται από τραυματισμούς, δηλαδή οι Σνάουτσνερ, Έτο, Κατσικάς, Ίβιτς, καθώς και ο νεαρός Στάμου συνέχισαν και χθες το ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας τους. Εξάλλου, οι βασικοί του αγώνα με τον Αστέρα θα επιστρέψουν από σήμερα στις προπονήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου