Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Τσέκαρε τους νέους

Οικογενειακό διπλό περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα προετοιμασίας στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, στο οποίο πήραν μέρος όσοι παίκτες της πρώτης ομάδας δεν ήταν βασικοί στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς και παίκτες από την ομάδα νέων Κ-20. Τόσο ο Λάσλο Μπόλονι, όσο και ο τεχνικός της ομάδας νέων Νίκος Κολομπούρδας βρίσκονταν κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διτέρματος μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας συνεχώς οδηγίες και κατευθύνσεις στους ποδοσφαιριστές.
Άλλωστε, αντίστοιχα οικογενειακά διπλά έχουν καθιερωθεί στις αρχές κάθε εβδομάδας, προκειμένου ο Μπόλονι να διαμορφώνει άποψη για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών που δεν παίζουν στα επίσημα παιχνίδια, όπως και για τους παίκτες που ενισχύουν την ομάδα νέων Κ-20.
Με τους “πράσινους”, που νίκησαν με 2-1, αγωνίστηκαν οι Στρέζος, Δ. Κωνσταντινίδης, Αγγελίδης, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Παναγιωτούδης, Γεωργιάδης, Πέλκας, Πόποβιτς και Γιάννου.
Με τους “μαύρους” έπαιξαν οι Μελισσάς, Π. Κωνσταντινίδης, Ιντζίδης, Χατζόπουλος, Ποζαντζίδης, Τζανδάρης, Κιόσε, Δεμηρτζόγλου, Ρομπέρ, Παπάζογλου και Νιμανί. Κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, ο Π. Κωνσταντινίδης αποχώρησε για προληπτικούς λόγους και τη θέση του πήρε ο Σάββας Γεωργιάδης.
Το παιχνίδι είχε διάρκεια 45 λεπτών και διεξήχθη κάτω από κακές καιρικές συνθήκες και χαμηλές θερμοκρασίες, σκηνικό, πάντως, γνώριμο για την περιοχή της Νέας Μεσημβρίας.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΣΝΑΟΥΤΣΝΕΡ
Σε ό,τι αφορά το μέτωπο των τραυματιών, σε καλύτερη μοίρα βρίσκεται ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Ο Πολωνός αμυντικός αναμένεται από αύριο να τεθεί στη διάθεση του Λάσλο Μπόλονι, κάτι που σημαίνει ότι θέτει υποψηφιότητα για μια θέση στην αποστολή ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Ο Γιώργος Κατσικάς θα έχει ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας μέχρι το τέλος της εβδομάδας, οπότε θα μπορεί να υπολογίζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι της μεθεπόμενης αγωνιστικής κόντρα στην Κέρκυρα.

ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΒΙΤΣ
Όσον αφορά τον Βλάνταν Ίβιτς, εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις, γεγονός που καθυστερεί την επανένταξή του στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας.
Απών από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα είναι ο Αραούχο Έτο, ο οποίος θα μπει σε φουλ ρυθμό από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Φυσικά, στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας δεν θα ταξιδέψει κι ο Ντάριο Κρέσιτς, που είναι επίσης τραυματίας.

ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ
Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό θα αρχίσει ουσιαστικά από αύριο με μία πρωινή (10.30) προπόνηση. Το σημερινό πρόγραμμα προετοιμασίας προβλέπει με δύο προπονήσεις (10.30 και 16.30) στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας με τη συμμετοχή και παικτών από την ομάδα νέων.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή οι παίκτες του Λάσλο Μπόλονι θα προπονηθούν απόγευμα (16.30), επίσης στη Νέα Μεσημβρία, ενώ η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, με μια προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας στις 10.30.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου