Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Η συγκίνηση του Pablo Garcia..........

Ο Πάμπλο Γκαρσία στη χθεσινή τιμητική βραδιά που πήρε το όνομά του ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΟΚ Σκύδρας, ήταν πολύ συγκινημένος. Σπάνια βλέπεις τον Ουρουγουανό να είναι σε τέτοια ψυχολογική κατάσταση. Το βλέμμα του άλλαξε μόνο όταν βγήκε στο μπαλκόνι για να χαιρετήσει το πλήθος. Τότε το χαμόγελο και η συγκίνηση έδωσαν τη θέση τους στη σφιγμένη γροθιά.
 
 
Οταν ο Γκαρσία βγήκε στο μπαλκόνι για να μιλήσει στους 1.000 και πλέον οπαδούς της ομάδας, τότε άλλαξε ύφος. Η συγκίνηση πήγε στην άκρη και στη θέση της ήρθε η αποφασιστικότητα για να φθάσει η ομάδα στις επιτυχίες, παρά τα εμπόδια (πάσης φύσεως) που μπορούν να βρεθούν στο δρόμο της.

Σε αυτό το σημείο ο Γκαρσία έσφιξε τη γροθιά του και χαιρέτησε τους φιλάθλους της ομάδας, λέγοντάς τους ότι όλοι μαζί μπορούν να υλοποιήσουν τους υψηλούς του στόχους. Και το πλήθος άρχισε τα συνθήματα υπέρ του Ουρουγουανού. Εξάλλου δεν ήθελε και πολύ...

Καλωσόρισμα σε ιταλικό φόντο

Ο πάτερ Πέτρος από τα Σεβαστιανά έκανε τον αγιασμό στο Σύνδεσμο, αλλά και ως ΠΑΟΚτσής με διαρκείας στην Τούμπα, ανέλαβε το ρόλο του οικοδεσπότη (πέρα από τον πρόεδρο του Συνδέσμου, Τάσου Τσίου) στη χθεσινή εκδήλωση. Μόλις ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε την εμφάνισή του στο Σύνδεσμο, σε άπταιστα ιταλικά τον καλωσόρισε, με τον Ουρουγουανό να απορεί για τις ικανότητες του πατέρα Πέτρου. Η δεκάλεπτη συνομιλία τους συμπεριλάμβανε το καλωσόρισμα, αλλά και προτροπές για να φθάσει ο ΠΑΟΚ ακόμη ψηλότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου