Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Στην Εθνική ο Μαλεζάς


 
Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου ο Στέλιος Μαλεζάς, καθώς ύστερα από ανακοίνωση της ΕΠΟ, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ είναι ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, για το τελευταίο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα προκριματικά του EURO 2012 με τη Γεωργία.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομοσπονδία για την πρόσκληση του διεθνή αμυντικού αναφέρει: "Ο κ. Φερνάντο Σάντος κάλεσε στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα με τη Γεωργία (11/10) τους ποδοσφαιριστές Στέλιο Μαλεζά και Γιάννη Σκόνδρα. Στη θέση του τελευταίου στην Εθνική Ελπίδων κλήθηκε για τον αγώνα στη Λευκορωσία (11/10) από τον κ. Γεωργιάδη ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος".
Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν χθες οι Κρέσιτς, Γλύκος, Έτο, Γκαρσία. Οι πέντε παίκτες βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, για να προπονηθούν, καθώς ο Λάσλο Μπόλονι τους άφησε εκτός αποστολής από το φιλικό με την Αναγέννηση Επανομής, θέλοντας να τους αποφορτίσει από τα συνεχόμενα παιχνίδια.
Οι ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" ακολούθησαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αποφόρτισης. Ο Παναγιώτης Γλύκος μπορεί να είναι ο μόνος από τους πέντε που δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής, ωστόσο ο Λάσλο Μπόλονι θέλει να δει αγωνιζόμενο τον Κώστα Χαλκιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου