Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Σοκ με Σαλπιγγίδη!

Εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για έναν και πλέον μήνα θα αναγκαστεί να μείνει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, είδηση που έπεσε σαν… βόμβα στο στρατόπεδο του «δικέφαλου».
Το πρωί της Δευτέρας, ο διεθνής επιθετικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει σπάσει το δάχτυλό του και θα απουσιάσει για 30 μέρες περίπου από τις υποχρεώσεις της ομάδας του.
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στον Πανθρακικό, όμως στην ανάπαυλα είχε έντονο πόνο χαμηλά στο μετατάρσιο και πέρασε εκτός.
Όπως ήταν φυσικό, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει σπάσιμο στο δάχτυλό του και θα λείψει για τουλάχιστον ενάμιση μήνα.
Σύμφωνα, μάλιστα, με το ιατρικό επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, «ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στην περιοχή του δαχτύλου τού ποδιού του και θα λείψει από 4-6 εβδομάδες».
Το δυσάρεστο νέο έρχεται να δημιουργήσει ακόμη έναν πονοκέφαλο στον Γιώργο Δώνη που ψάχνει λύσεις για το ματς με την Ραπίντ, δεδομένης της απουσίας λόγω τιμωρίας του Λάζαρ και της μη ετοιμότητας του Γκαρσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου