Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Με… συνοδεία στην Τούμπα

Ανακοίνωση με την οποία καλούν όλους τους φίλους του Δικεφάλου να βρεθούν αύριο το απόγευμα έξω από το «Μακεδονία Παλλάς», εξέδωσαν οι Σ.Φ. ΠΑΟΚ.
«Οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. καλούν όλο τον ΠΑΟΚτσήδικο λαό στην ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ που διοργανώνουν πριν το ευρωπαϊκό αγώνα της Τρίτης με αφετηρία το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ προς το γήπεδο της Τούμπας. Παρά την απουσία μας από το γήπεδο θα προσπαθήσουμε ΟΛΟΙ να δώσουμε στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές την κατάλληλη ψυχολογία με στήριξη, θετική ενέργεια και την γροθιά σηκωμένη μέχρι τον ΝΑΟ μας. Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει για το καμάρι της και είμαστε όλοι καλεσμένοι. Ώρα συγκέντρωσης - εκκίνησης : 19.00» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Αξίζει βεβαίως να σημειωθεί πως κάτι παρόμοιο με αυτό που θα συμβεί αύριο το απόγευμα, είχε πραγματοποιηθεί και λίγες ώρες πριν τον αγώνα με τη Μέταλιστ, όπου δεκάδες φίλοι του Δικεφάλου είχαν αποθεώσει την αποστολή των "ασπρόμαυρων" αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη, με αρκετούς εξ αυτών να συνοδεύουν το λεωφορείο έως την Τούμπα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου