Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

«Προσήλωση στον στόχο!»

Σταθερή αξία ο Αλβες Λίνο, αποτέλεσε και στο ματς με τον ΟΦΗ έναν από τους δημιουργικούς μοχλούς στην ανάπτυξη του ΠΑΟΚ, προσθέτοντας ένα λιθαράκι στην επικράτηση κατά του ΟΦΗ. Ο Βραζιλιάνος μπακ είχε διάθεση να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις μετά το τέλος του αγώνα.

Αρχικά, ο Λίνο αναφέρθηκε στην εξέλιξη του χθεσινού αγώνα σημειώνοντας ότι: “Σήμερα τελικά τα καταφέραμε. Αρχίσαμε καλά το ματς, αλλά γρήγορα δεχτήκαμε γκολ και ήμασταν λίγο νευρικοί μέχρι να ισοφαρίσουμε. Οταν βρισκόμαστε πίσω στο σκορ, πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι. Μετά το 1-1, βρήκαμε τρόπο να κλείσουμε το ημίχρονο με γκολ και όλα έγιναν πιο εύκολα μετά”.
Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ και το αν αυτή η νίκη δίνει μεγαλύτερη ηρεμία στην ομάδα, εξήγησε: “Αυτό περιμέναμε, να κάνουμε μία νίκη μετά από ένα σερί άτυχων αποτελεσμάτων που είχαμε. Ο Ιανουάριος δεν ήταν καλός μήνας για εμάς. Είχαμε μία καλή νίκη στο Κύπελλο που προκριθήκαμε. Στο πρωτάθλημα, θέλουμε να πάμε με διαφορά στα πλέι οφ, αλλά δεν κερδίσαμε τον Αστέρα, που είναι κοντά μας στη βαθμολογία. Παλεύουμε να πάρουμε τη δεύτερη θέση και μία καλή διαφορά στα πλέι οφ. Προσπαθήσαμε για ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στον Άρη και δεν τα καταφέραμε. Η σημερινή νίκη μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση για τα επόμενα παιχνίδια, εμπιστοσύνη να παίξουμε πιο δυνατά”.
Σχετικά με το χειροκρότημα που εισέπραξε από τον κόσμο, όταν πήγε να εκτελέσει ένα κόρνερ, ο Λίνο φάνηκε να συγκινείται: “Σίγουρα σε όλες τις ομάδες ο κόσμος εκτιμά το χαρακτήρα και την προσφορά των παικτών. Τέσσερα χρόνια εδώ προσπαθώ να κάνω καλύτερα πράγματα, να είμαι ο εαυτός μου. Κάποιες φορές τα καταφέρνω καλά, κάποιες περίπου, άλλες ακόμα καλύτερα. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ, είμαι ευτυχισμένος και όταν αυτό αναγνωρίζεται από τον κόσμο, παίρνω αυτοπεποίθηση για να παίζω καλύτερα”.
Οσον αφορά τις μεταγραφές και την παρουσία των νεαρών παικτών, ο Λίνο είχε να πει μόνο καλά λόγια: “Είναι παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Σίγουρα στο δεύτερο ματς έδειξαν ότι έχουν ικανότητες για να μας βοηθήσουν πολύ. Οι πιο παλιοί πρέπει να τους βοηθήσουμε να προσαρμοστούν, ώστε να βοηθήσουν την ομάδα” κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου