Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

«Καταιγιστικοί; Υπερβολή!»

Ο Γιώργος Δώνης μιλώντας μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 επί του Λεβαδειακού και το πρώτο βήμα του Δικεφάλου για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου είπε:
Αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε αν η νίκη με 2-0 είναι σκορ πρόκρισης και είπε:
«Το 2-0 θεωρώ ότι είναι απλώς το αποτέλεσμα του πρώτου ματς. Είναι σημαντικό ότι δεν δεχθήκαμε γκολ. Πρέπει να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι και σοβαροί και στη ρεβάνς για να πάρουμε την πρόκριση στα ημιτελικά.
Θεωρώ ότι συνολικά ήταν ένα από τα πιο πειθαρχημένα και ώριμα παιχνίδια στην έδρα μας. Στο Κύπελλο πρέπει να σκέφτεσαι και την πειθαρχία και την καλή αμυντική λειτουργία. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μία νευρικότητα αλλά η αμυντική μας λειτουργία σε όλο το ματς ήταν πολύ καλή και είμαι ευχαριστημένος από την συνολική μας εικόνα.
Τα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι διαφορετικά. Η λέξη "καταιγιστικοί" είναι υπερβολή. Είχαμε καλό ρυθμό στα 20-25 λεπτά στο β’ ημίχρονο. Είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας και δημιουργήσαμε αρκετές καλές προϋποθέσεις, ωστόσο θέλαμε να κάνουμε κάποια πράγματα και λίγο διαφορετικά. Ο αντίπαλος μας στο α’ μέρος είχε πολύ καλή τακτική στο αμυντικό κομμάτι. Οι αμυντικοί χαφ έπαιξε μαν του μαν στους δικούς μας και δεν είχαμε καλή προώθηση της μπάλας. Στο β’ μέρος, ο Γκαρσία πήγε πιο ανοιχτά και έτσι είχαμε περιθώριο να περνάμε καλύτερα τη μπάλα πιο μέσα και να κλείσουμε τον Λεβαδειακό στην περιοχή του.
Σε γενικές γραμμές, στο α’ μέρος δεν ήταν ικανοποιητικός ο ρυθμός μας, αλλά  η ομάδα συνολικά μ’ άρεσε πολύ και με ικανοποίησε όπως έπαιξε».
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε για το πρώτο γκολ του Δικεφάλου και αν ήταν οφ σάιντ ο Αθανασιάδης και είπε: «Δεν το έχω δει το γκολ σε ριπλέι και ακόμη δεν έχω άποψη ακόμη».
Όσο για τη συνέχεια και αν θα κάνει αλλαγές στο ματς με τον Πανιώνιο ξεκουράζοντας κάποιους παίκτες είπε:
«Στο ματς με τον Πανιώνιο έχουμε κάποιες αναγκαστικές απουσίες αφού θα λείψουν οι τιμωρημένοι Λαζάρ και Αθανασιάδη. Θα δούμε και την κούραση και αν υπάρχουν κάποια νέα προβλήματα  και θα τα συνυπολογίσουμε όλα. Θα γίνει κάποιο ροτέισον με Πανιώνιο. Είναι όμως ένα ματς που μας ενδιαφέρει και θέλουμε να το κερδίσουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου