Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

«Το 2-0 δε μας αφήνει πολλά περιθώρια»

Ο Γιώργος Παράσχος στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Λεβαδειακού από τον ΠΑΟΚ με 2-0 είπε:
«Παρόλο ότι είχαμε πολύ σημαντικές αλλαγές στην 11άδα μας γιατί μας περιμένουν τρία δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια είχαμε καλή εικόνα.
Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και κρατήσαμε τον ΠΑΟΚ μακριά από την εστία μας,  χωρίς κλασική ευκαιρία και μόνο με τρία μακρινά σουτ. Εμείς είχαμε μία κλασική ευκαιρία, αλλά δεν την εκμεταλλευτήκαμε στο τετ-α-τετ του Μάρτινς.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα γκολ οφ σάιντ και δεν ξέρω ποια θα ήταν η εξέλιξη του αγώνα χωρίς αυτό το τέρμα. Αλλά χωρίς αυτό ίσως ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Τώρα θα προσπαθήσουμε και στη Λιβαδειά στον επαναληπτικό, παρότι η ήττα με 2-0 δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια. Όπως και να έχει εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο».
Σε ερώτηση για τις αλλαγές που είχε η 11άδα του Λεβαδειακού είπε:
«Θέλαμε ένα φρεσκάρισμα γιατί βλέπουμε και το πρωτάθλημα. Είμαστε κοντά στην 5η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ και το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ξάνθη είναι  πολύ σημαντικό. Αν μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τα ματς που έχουμε και πετύχουμε να μπούμε στα πλέι οφ θα έχουμε πετύχει έναν σημαντικό στόχο…»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου